Gömöri András Máté: A testépítés ugyanolyan fontossá vált, mint a színészet

Igen mozgalmasan telt a pandémia Gömöri András Máténak. Szerepet kapott az RTL Klub nagysikerű sorozatában, a Keresztanyuban, melynek jelenleg is forgatják a második évadát. Emellett felújította feleségével közös otthonát, és természetesen ebben az időszakban sem hagyott fel új szenvedélyével, a testépítéssel.

A 28 éves színész Bárány Zozót alakítja az RTL Klub Keresztanyu című sorozatában. Máté nagyon élvezi a forgatást és hamar tudott azonosulni karakterével is.

„Jó érzés egy ilyen csapat tagja lenni. Olyanok lettünk a stábbal, mint egy nagy család. Megvannak saját kis poénjaink, amik garantálják a jó hangulatot. Az pedig külön öröm, hogy a nézők is ennyire szeretik a sorozatot. Az elejétől kezdve nagyon bíztam a sikerbe, azonnal magával ragadott a történet, a díszlet és a forgatási helyszínek, de nem számítottam ekkora rajongótáborra. Az egyik nap még a szomszéd bácsi is megállított, hogy elmondja, mennyire szereti a sorozatot és Zozó az egyik kedvenc szereplője. Nagyon meghatottak a szavai, mert én is megszerettem a karakterem, sok bennünk a közös. Hozzám hasonlóan elég nagyszájú és az edzés is fontos része az életének” – kezdte Gömöri, akinek néhány éve vált szenvedélyévé a testépítés. 2019 nyarán el is indult első versenyén, ahol ő lett a legkidolgozottabb testű újonc, valamint a 180 centiméter felettiek testépítő és az INBA Grand Prix versenyének abszolút győztese is. A színész pedig azóta is odafigyel az étkezésre és a rendszeres edzésre.

„Számomra a testépítés ugyanolyan fontossá vált, mint a színészet. Szeretném minél több hazai és külföldi versenyen is megmérettetni magamat. Több is tervben van, de nem tudom, hogy a járvány miatt ezekből melyik tud majd megvalósulni. Addig is nagyon figyelek arra, hogy formában maradjak, most a tömegelés időszaka van. Ez azt jelenti, hogy úgymond tisztán étkezem, ebbe maximum havi 2 csalónap fér bele, ilyenkor általában hamburgert eszem vagy valamilyen édességet, de ilyenkor is igyekszem a diétásabb verziót választani. Heti 3-4 alkalommal pedig edzem” – folytatta Máté.

A teljes cikk a júniusi lapszámunkban olvasható!