Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Lakics Balázs vőlegényből lett énekes

Lakics Balázst imádja a közönség, nem győzi a fellépéseket, amiket imád. Sikerét, nagyrészt egy nem mindennapi szereplésnek köszönheti, a rajongói mindenhová követik és kitartanak mellette.

Lakics Balázs arra a legbüszkébb, hogy egy kisvárosból, Csurgóról sikerült elérnie az álmait. Egy tévés szereplés hozta meg számára az első lehetőséget a kitöréshez, de azóta bebizonyította, hogy annál is többre érdemes.

Csurgó egy kis hely, de én vagyok rá a bizonyíték, ha követed az álmaidat, elérhető a siker. Minden csak az akaraton múlik. A civil életben vállalkozó vagyok, de sok fellépésem van, így énekesként is sikeres lettem. Nagyon szeretem a közönségemet, akik mindig bátorítanak, bárhová megyek, mindig követnek és ragaszkodnak hozzám. Mégis a legnagyobb szurkolóm és támogatóm az édesanyám, aki minden fellépésemre elkísér. Egy dalom neki szól, amit köszönetem jeléül mindig eléneklek neki a koncerteken” – mondta lelkesen Balázs, aki a karrierjét egy másik műfajban alapozta meg.

„Ez az első eset, hogy újságcikk készül rólam”
2020-ban a Lakodalmas műsorban voltam vőlegény. Ott ismert meg a közönség és olyan népszerűséget hozott, hogy azóta, máig 150 fellépésemen is túl vagyok. Nem is szeretnék megállni, mert a mulatós a szenvedélyem. Persze, ahogy említettem, vállalkozóként is dolgozom, többek között azért, mert manapság jobb a biztonság és mert szeretem. Bár televízióban már szerepeltem és sok bulim van, ez az első eset, hogy újságcikk készül rólam. Nagyon örülök neki és remélem, hogy olyan emberekhez is eljut a dalom – amit a mellékelt CD-n hallhatnak – akik még soha nem találkoztak velem és a munkásságommal” – fejezte be bizakodón Lakics Balázs.