Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Postás Józsi, a romantikus zsivány – „Jó ideje boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek”

A mulatós sztár egy romantikus dalával került fel a Sztár Limonádé Valentin napnak szentelt válogatásalbumunkra, így adta magát a kérdés, mit is jelent neki a szerelem és miért őrzi féltve a magánéletét.

Jó ideje boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek, így a romantika a mindennapjaim része. A kedvesem minden értelemben a jobbik felem, aki a hátországot jelenti nekem a pörgős, rohanós mindennapokban. Eközben zeneileg is inspirál engem. A fellépéseimbe mindig becsempészek egy-egy romantikus, lírai hangvételű dalt, melyeket azért tudok nagy átéléssel előadni, mert van kire gondolnom, miközben éneklem” – kezdte lapunknak az előadó, aki igyekszik meghálálni szerelmének azt a rengeteg szeretete és figyelmet, amit kap.


Nyugodtan mondhatom, hogy a mi életünkben minden nap Valentin nap van, de persze igyekszem a romantikát időnként extrán is belecsepegtetni az életünkbe. Rengeteget utazunk együtt országon belül és persze ha tehetjük, el-elruccanunk külföldre is. Nemrég egy Földközi-tengeri hajóúton voltunk, ami hatalmas élmény volt mindkettőnk számára” – mesélte a mulatós sztár, aki idén nagy dobásra készül. „Ebben az évben lesz húsz éve, hogy a pályán vagyok. Ennek fényében szeretném megkoronázni ezt a két évtizedet. Egyelőre nem szeretnék elárulni semmit, de azt megígérem, hogy nagyot fog szólni” – fogalmazott rejtélyesen Postás Józsi.