Schmuck Andor válik – Házasélet helyett az időseket választotta

A politikus házassága zátonyra futott! Schmuck Andor és a nála 27 évvel fiatalabb Eszter úgy döntöttek, alig két év után külön folytatják. Döntésüket a Facebookon, rövid közleményben közölték. Schmuck Andor a Sztár Limonádénak most elárulta, mit csinál szabad estéin.

„Házasság felbontása, Eszterrel úgy döntöttünk elválunk” – közölte Schmuck Andor szűkszavúan közösségi oldalán. A bejelentés hatalmas meglepetést okozott, hiszen eddigi beszámolóik szerint és a Facebookra feltöltött képei alapján úgy tűnt, óriási a boldogság. Az ismert egykori politikus és fiatal párja, Hanák Eszter 2019 márciusában ismerkedtek meg, hetekkel később már el is jegyezték egymást. A 27 év korkülönbség ellenére fél év múlva, szeptemberben már kimondták a boldogító igent, az esküvőjükön Fodor Zsóka és Korda György voltak a tanúk. Bő másfél évig tartott a házasságuk.

Schmuck Andor: Bármi megtörténhet

A Sztár Limonádé megkereste a volt politikust, hogy megkérdezze, hogy viseli a szakítást és milyen tervei vannak a jövőben. Úgy tudjuk, Eszter már el is költözött az egykori politikus belvárosi otthonából. A szomszédok beszámolója alapján Schmuck végig úriemberként viselkedett, még a kipakolásban is segített fiatal választottjának.
“Jól vagyok, köszönöm szépen! Hál’ Istennek nem halálos beteg senki, nem halt meg semmi, minden másnak meg örülni kell. A Föld forog, minden változik, bármi megtörténhet és annak az ellenkezője” – fogalmazott diplomatikusan az egyébként mindig jókedélyű Schmuck Andor, akinek ezúttal némi szomorúság költözött a hangjába.

Idősekre vigyáz

Mégsem adja meg magát a bánatnak, a házassága zátonyra futott, de új kihívásokat talált magának.
“Felszabadult estéimen idős emberekre vigyázok. Elvégeztem egy szociális szakgondozói képzést, így miután a Covidra való tekintettel nagyon helyesen kitiltottak az idősek otthonából, házhoz megyek. Olyan családoknak segítek, akik ki akarnak mozdulni egy kicsit otthonról, elmenni moziba vagy vacsizni egyet, de a segítségre szoruló hozzátartozójukat nem szeretnék egyedül hagyni otthon. A legtöbbször péntek este és hétvégenként hívnak, így nem unatkozom. Nagy örömömet lelem most ebben” – nyilatkozta lapunknak Andor, aki a pandémia alatt végezte el az iskolát két írásbeli dolgozat és hat beadandó abszolválásával.

A teljes cikk a júniusi lapszámunkban olvasható!