Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Meghalt Szurdi Miklós, a Família Kft. szülőatyja

73 éves korában elhunyt Szurdi Miklós, rendező, színházigazgató, a Família Kft. sorozat szülőatyja. Halálhírét Erdőkertes  polgármestere jelentette be. 

„Mély megrendüléssel fogadtam a hírt. Nagyon megkedveltem Őt, mert fiatalos gondolkodása és sajátos világlátása ösztönzően hatott a környezetére. Szurdi Miklós művész volt. Egy ember, akire számíthattam. Munkaerő, aki szívén viselte Erdőkertes kulturális életét. Egy hős, aki kitartóan viselte hosszantartó, komoly betegségét. Elment, és nagy űrt hagy maga után. Köszönjük Miklós, hogy nekünk is voltál!” – fogalmazott a polgármester.

Első felesége Gór Nagy Mária volt, akitől 2 fia született: Tamás (1975) és András (1977). 1988-ban elvette feleségül Appel Editet, akitől szintén 2 gyermeke született: István (1987) és Judit (1990). Az 1990-es évek közepén házasodtak össze Xantus Barbarával. Két gyermekük született: Panna (1997) és Balázs Benjámin (2003).

„Köszönjük, hogy gondolnak ránk ezekben a képtelenül nehéz időkben. A családdal arra jutottunk, hogy nem nyilatkozunk Miklós halála kapcsán. Még kérünk egy kis időt, hogy felocsúdjunk. Ígérem jelentkezünk, ha összeállt a fejünkben egy Szurdi Miklóshoz méltó megemlékezés terve” – fogalmazott egykori felesége, Xantus Barbara a Bors megkeresésére.

 

Fotó: MTI