Megjelent a Sztár Limonádé legújabb lapszáma!

Sztár Limonádé

Ezúttal Csocsesz tragédiájáról olvashattok, aki koronavírus miatt veszítette el feleségét. Orvosi segítséggel is csak nehezen tudja feldolgozni gyászát. Kis Grófotól az édesapját vette el ez a szörnyű betegség. Bár épp költözés előtt állt, úgy döntött, nem hagyja magára édesanyját.

Belezney Endre 50. születésnapját töltötte, lapunknak többek között elárulta, mivel tartja formában magát. Miki és Niki boldogan mesélte el lapunknak, hamarosan szülői örömök elé néznek, az énekesnő első közös gyermeküket várja.

Olvashattok még a nemrég elhunyt Törőcsik Mariról, a Nagy Ő-ről, Tóth Dávidról, aki a műsor által szeretne megtalálni az igazit. Sláger Tibóról, aki Kádár Mónikával szerelmes duett lemezt készít, elmesélik, hogyan alakult a munkakapcsolatukból barátság. Lapunk jósnője, Müller Rózsa ezúttal Luiginak vetett kártyát.

Találkozhattok Sihell Vanesszával, Nédó Olgával, Linivel, Dittával, Lorenzóval, Grasics Anitával, a Sentimento együttessel, a Dikh TV sztárjával, Pusztai Nicoletával, Grijnovitz Anikóval, Gréta Singerrel és nem utolsósorban Brillantin zenekarral.

Jó szórakozást kívánunk a laphoz!