Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Elkezdődött a háború az Ázsia Expresszben

A két világbajnok kajakos számára az Ázsia Expresszben sincs fontosabb a sportszerű játéknál, hiszen gyermekkoruk óta erre nevelték őket. Ezért is kapták fel a vizet, amikor a legutóbbi játék során két páros ellenük szövetkezve szó szerint kilőtte őket a medálért és egy fontos hátráltatásért folyó küzdelemből.

 

Kucsera Gábor és Tóth Dávid egyébként a taktikázást még be is nyelték volna, de azt már nem tudták szó nélkül hagyni, hogy Berci és Fanni, illetve Siposék véleményük szerint sportszerűtlenül viselkedtek velük szemben. Véleményüket a TV2 kamerájának mondták el, közvetlenül a számukra kudarccal végződő harc után.

Kucsera Gábor és Tóth Dávid berágtak ellenfeleikre. Fotó: TV2

 

Rosszul esik…”

„Bár számítottunk rá, az mégiscsak rosszul esik az embernek, amikor két csapat is egyesíti az erőit. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy ennyire ki fognak minket pécézni. Amikor már kevesebb sörös dobozunk volt fent, akkor is minket nyírtak mind a négyen” – kezdte Kucsi a szerdai adásban, aki arra is kitért, hogy mi is volt a valódi gond a játékban résztvevő két másik páros viselkedésével.

Kicsit ideges lettem”

„Ennyire örülni és nyíltan ujjongani, az a része volt a történetnek, ami nem volt sportszerű. Nálunk gyerekkorban megtanították a sportolóknak, hogy az ellenfeled tiszteld. Mindketten próbáljuk kerülni a konfliktust, de ha kell, beleállunk. Nálam ez a játék érte el azt a pontot, amikor kicsit ideges lettem. Azt láttam, hogy a játék hevében a történet totálisan átment egy személyes dologba. Szerencsére Dávidnak és nekem is elég sok Himnuszt játszottak világversenyeken, de egyszer sem fordult elő, hogy pofán röhögjem az ellenfelemet” – fogalmazott élesen a sportember, aki később sem tudta elengedni haragját és csalódottságát, amivel egy hatalmas, össznépi vitát indított el, melybe egyetlen páros kivételével mindenki részt vett.

Óriásé balhé kerekedett a dologból

Az új szövetségesek, vagyis Berci és Fanni, illetve a Sipos apa és fia csapat erre támadásba lendültek és jelezték, kénytelenek voltak szövetkezni a bajnokok ellen, hiszen ők már régen összejátszanak Brunoval és Zozóval. A személyeskedésbe menő vitába végül beszállt Enikő és Zsuzsi is, sőt a szájkaratézó felek bevonták a Kafi-Katinka párost is. Egyedül Alekoszék figyelték csöndben a semmiből kirobbant háborút. A görög ráadásul látványosan mosolygott is, hiszen számukra még jól is elsülhet, ha a mezőny a vitáikkal és nem a játékkal van elfoglalva.

Hogy hova fajulhat a rengeteg nézeteltérés és lesz-e még béke a mexikói szakasz kellős közepén járó párosok között, az kiderül a TV2 képernyőjén, minden hétköznap este a Tények Plusz után.