Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Domonyi Amirára a Madách Színház is felfigyelt - Sztárlimonádé

Domonyi Amirára a Madách Színház is felfigyelt

Amira csak a jövő hónapban tölti be a 15. életévét, máris egy álomba illő story az övé. Már egészen kicsi korától vonzotta a zene, előbb táncolt, fotózásra járt, majd előbb a TV2, majd a Madách Színház is felfigyelt a fiatal tehetségre. Utóbbi főszerepet adott Amirának.

Manapság nem elég tehetségesnek lenni. Nem árt, ha az ember jókor van, jó helyen! Amirának mindkettőből jutott: a tehetségből és a mázliból is.

„Amira nagyon kicsi korától, nagyon ügyesen táncolt. Ebből kifolyólag elhívták egy fotózásra, ott énekelgettet és így megkértek, hogy vigyem el a Sztárban sztár +1 kicsi egy castingjára, mert látnak benne potenciált” – kezdte lelkesen a büszke anyuka, majd a kis Amira vette át a szót.
„Sajnos az nem sikerült, ám rá pár hétre felhívták anyát a Madách Színházból, hogy szeretnének ott is meghallgatni. Ott megkaptam a Rocksuli főszerepét. 500 gyerek közül választottak ki. Másfél éven át készítették fel engem- és társaimat a nagy bemutatóra” – tette hozzá Amira.
Jelenleg 14 éves, szeptemberben tölti a 15-öt
Amira a Csomópont Egyesület tehetségkutatóján, 2020-ban második helyezést ért el, valamint a különdíjat is bezsebelhette, így születhetett meg a Bolondos szív című dal, ami felkerült a Sztár Limonádé Aranyalbumára.
„A Bolondos szív című dallal sikerült felkerülnünk az Aranyalbum előadói közé, amire nagyon büszkék vagyunk. A dalt Karacs Miklós szerezte Amira számára” – mesélte a még mindig csak 14 éves kislány anyukája a Sztár Limonádénak.
„Felvettek Budapest egyik legjobb drámatagozatos középiskolájába. Musical-énekesnő szeretnék lenni. Feldolgozásokat szoktam énekelni, de idővel szeretnék saját dalokat” – mondta lapunknak a hihetetlenül tehetséges Amira.