Saját zenés műsorral érkezik az énekes a TV2 Zenebutik csatornájára Sztojka Tibi

Sztojka Tibi

Először is engedd meg, hogy gratulálhassunk, hisz augusztusban egy aranylemezt vehettél át, novembertől viszont már saját zenés műsorral rukkolsz elő, és közben készül a második nagylemezed! Mesélj kérlek, hogyan éled meg ezeket a sikereket?

– Nagyon szépen köszönöm a gratulációt! Nyilván ezek a dolgok számomra tényleg nagyon fontosak, és egy újabb hatalmas lépcsőfok a céljaim eléréséhez. Az aranyalbum átvétele is nagyon jó érzéssel töltött el, bár itt az igazsághoz az hozzátartozik, hogy ez egy válogatásalbum volt, amelyen én is szerepelhettem, amit ezúton is nagyon szépen köszönök a kiadómnak, a Trimedio Csoportnak!

Mit jelenthet neked a saját műsor elindítása? Mit hozhat számodra?

 – Én azt gondolom, egy óriási lehetőség számomra, hogy az ország egyik népszerű zenecsatornája, a TV2 Csoport jóvoltából lehetőséget adott nekem, így ha minden jól sikerül, az ország minden pontján hallhatják és megismerhetik a dalaimat! Nagyon sokat álmodoztam erről, hogy saját műsort vezethessek, ahol én invitálhatom meg a vendégfellépőket és minden héten találkozhatnak velem a kedves tévénézők a képernyőn keresztül. A műsor helyszíne nem más, mint a budapesti éjszakák egyik méltán kiemelkedő szórakozóhelye, a Sinatra – Mátyás Pálinkaház & Pub, Nyári Kálmán barátom jóvoltából. Ennek tudatában maga a hangulat, a díszlet is ezt sugallja majd, és híven tükrözi az éjszakai bár hangulatát. A fellépőkkel kapcsolatban annyit mondanék, hogy a régi nagy nevek mellett, mint például Takáts Tamás, Majsai Gábor, Poór Péter, Nyári Kálmán, Gájer Bálint, új tehetségek és kiváló zenekarok is lehetőséget kaptak a műsorban. Őszintén remélem és bízom abban, hogy elnyeri majd a kedves nézők tetszését a produkció és sokan fogják követni és nézni az adásokat. Mindemellett mindenképpen szeretném megemlíteni, hogy a műsor mellett azért van még egy nagyon fontos dolog, hisz mi ebben az évben folyamatosan dolgoztunk az új lemezemen, ami ebben a hónapban el is készül, és ha minden jól megy, akkor még decemberben hivatalosan is bemutathatjuk azt.