Újévi fogadalmak – Így készülnek a Sztár Limonádé kedvencei a 2019-es évre

Gyakran teszünk fogadalmakat szilveszterkor, hajlamosak vagyunk gondolkodás nélkül ígéreteket tenni. Pár nappal később azonban általában meggondoljuk magunkat. Nem árt talán kicsit spórolni ezekkel a kijelentésekkel, megelőzve a csalódásokat. A Sztár Limonádé kedvencei is úgy tűnik így gondolják, ugyanis megkérdeztük tőlük hogyan, milyen tervekkel vágnak neki az új évnek és milyen „viszonyban” vannak az újévi fogadalmakkal.

 

Bebe

„Ha szilveszterkor zenélünk, általában a következő év jól alakul”

 

„Korábban minden évben tettem valamilyen fogadalmat, de idővel leszoktam róla, ugyanis sorozatosan nem sikerült teljesítenem. A jövőben inkább csak távlati pontokat szeretnék kitűzni magam elé, és ha mégsem teljesítem, nem ér nagy csalódás. Jól megtanultam, nem fogadkozom, inkább próbálom azokat a kitűzött célokat elérni, amik szilveszter környékén körvonalazódni látszanak. Persze van, akinek ez működik, nekem nem. Nálam túl sok körülmény befolyásolja a terveimet. Egy fontos észrevételem van, ha szilveszterkor zenélünk, akkor általában a következő év jól alakul. Amikor először feltűnt, nem hittem benne, később sorozatosan bebizonyosodott. Sajnos az ellenkezője is igaz, volt, amikor az év utolsó napján sehol nem játszottunk, és nem sikerült jól a következő esztendő.”

 

Sláger Tibó

„Az egészség a legfontosabb”

 

„Világot megrengető terveim nincsenek, inkább csak néhány egyszerű, ámbár nagyon fontos változás vár megvalósításra. Eldöntöttem, jobban figyelek a táplálkozásra, a mozgásra és a családommal együtt töltött idő hasznosabbá tételére. A vállalkozásom bővítése is szerepel közöttük, a televíziós műsoromat, a Zenebonát szeretném hatékonyabban működtetni program- és műsorirodaként is. Vannak jól bevált és működő tevékenységek, amin nem szeretnék változtatni, ilyen például, hogy minden évben megjelentetek egy nagylemezt a saját dalaimból. A műsorból és műsorirodából egyenesen adódik, hogy foglalkozhatom valódi tehetségkutatással és tehetséggondozással. Ha az égiek is segítenek, ezt szeretném megvalósítani. De mindenekelőtt úgy gondolom, az egészség a legfontosabb, hiszen anélkül hiába tervezünk bármit.”

 

Elek Icu

„Eldöntöttem, a sportolást be kell iktatnom a mindennapjaimba”

 

„Nem szoktam fogadkozni, mert sosem sikerült betartanom. De most eldöntöttem, a sportolást be kell iktatnom a mindennapjaimba, ugyanis 5-6 kilogramm felszaladt rám. A dohányzásról is próbálok leszokni, az elmúlt tizenegy hónapban nem gyújtottam rá. Körülbelül két éve húzódik, a koronavírus-járvány kitörése óta az új lemezem kiadása, pedig az összes dal elkészült rá. Bízom benne, hogy 2022-ben ez a vágyam is teljesül. Szeretnék sok bulit tartani, hogy minél több örömet és szeretet nyújthassak a rajongóimnak, mert sajnos ez is elmaradt az utóbbi időszakban. Persze ehhez egészség, energia, kitartás, hit és szeretet kell!”

 

Majsai Gábor

„Az életem egész idáig a zenéről szólt”

 

„Sosem volt szokásom fogadalmakat tenni, hiszen úgyis mindent az élet dönt el. Sokszor a terveinket is befolyásolják a tőlünk független események. Persze ábrándozni szokott, tud az ember, én is, de az nem ugyanaz. Terveim azonban vannak. Elkészült hét új dalom, jövő évben szeretnék még hozzá írni hármat, és kiadni egy albumot. Tudom, hogy senkinek már nem kell, mert nem vásárolnak CD-t, de annak a pár személynek, aki engem szeret, ez egy szép ajándék lesz tőlem. Reménykedem, hogy ebben az évben már mindenki a kezében tarthatja. Mint ahogy abban is, hogy kicsit lazul a vírushelyzet, és újra lehet zenélni, koncertezni, hiszen nekem az életem egész idáig erről szólt. Már két éve ez a folyamat megszakadt, mindnyájan érezzük, hogy sok minden megváltozott. De mindentől sokkal fontosabb az, hogy egészségesek legyünk!”

Csepregi Éva

„A jövőben minden egyes napot boldogan fogok élni”

 

„Az év vége mindig nagyon sűrű, ilyenkor különösen sok a felkérés, nemcsak járjuk az országot a koncertekkel, több tévés szereplésnek is eleget szoktunk tenni. Ebben az időszakban nincs idő gondolkodik azon, mit csinálnék a következő évben másképp. Persze indokolatlanul mindig előkerül az újévi fogadalom kérdése, de véleményem szerint ez csak akkor merül fel az emberben, ha valamit nagyon megbánt, vagy rosszul csinált eddig. Ezért fogalmazza meg a változást, ami általában kényes dolog. Képes egy ilyen magunknak tett ígéret feszültséget okozni, főleg, ha nem sikerül betartani. Nekem nincsenek káros szenvedélyeim, így az általános elhatározások sem jönnek az életemben, mint sokaknál. Egyetlenegy dologhoz ragaszkodom, hogy a jövőben minden egyes napot boldogan fogok élni, hiszen erre születtünk. Szeretem az embereket, még többet fogok rájuk figyelni. Boldog leszek akkor is, ha jó vagy rossz az idő, ha van, esetleg nincs bulink, mert akkor otthon lehetek Charlie-val, a kiskutyámmal. Mindenben van valami jó, ezzel kell tudni együtt élni!”

 

Baby Gabi

„Remélem, életemben először átvehetem majd az első aranylemezemet”

 

„Régen szokásom volt újévi fogadalmat tenni, aztán végül beláttam, nem sok értelme van, mert sokszor nem sikerült betartanom. Úgy gondolom, ha valamit szeretnék megvalósítani, akkor az lehet év közben is, nem kötöm semmihez. Ha valamit kívánhatok, akkor inkább azt szeretném, hogy 2022 legalább olyan jó legyen, mint a 2021 volt számomra, még a járvány ellenére is. Persze lehetne jobb is, de nem panaszkodom! A legnagyobb álmunk pedig, hogy nagyobb lakásba költözzön a családunk, remélem, sikerülni fog. Tavaly májusban jelent meg a 9. nagylemezem, az ezen hallgató dalokat viszem még el mindenhova, és remélem, életemben először átvehetem majd az első aranylemezemet is, mert eddig csak éppen lecsúsztam róla.”

 

Radics Márk

„Szeretnék újra úgy élni, ahogy régen”

„Nekem sosem volt szokásom újévi fogadalmakat tenni, viszont mindig kitűzök magam elé célokat, amik elmaradtak, vagy egyszerűen nem volt rá lehetőség, ezeket szeretném a következő időszakban megvalósítani. A koronavírus-járvány ebből a szempontból is nagyon sok akadályt gördítettem elém, és remélem, a ránk váró esztendő már teljesen akadálymentes lesz mindnyájunk számára. Rengeteg tervem van, az elsődleges, hogy megjelenjen a soron következő lemezem. Egy ideje már dolgozom rajta, 7-8 dal készült eddig, úgyhogy jól állok, ezért várhatóan az év első szakaszában már mindenki a kezében tarthatja majd. Szívem vágya, mint ahogy az eddigi lemezeimhez, ehhez is legyen egy nagyszabású lemezbemutató koncert. Sajnos rossz hatással volt rám a pandémia, nagyon bezárkóztam, szeretnék újra úgy élni, ahogy régen. Többet eljárni társaságba, étterembe, szórakozóhelyekre, kikapcsolódni, minél több tartalmas programot szervezni, ezért pedig fontos, hogy az eddigieknél jóval kevesebb időt töltsek a számítógép előtt munkával.”