Backstage

Roulett

A Roulett együttes komoly tervekkel vág neki az idei évnek. Mindazonáltal, hogy legújabb lemezük februárban jelenik meg, videóklipekkel is készülnek a rajongóknak. A Sztár Limonádénak Süni & Kis Didi elárulta többek között azt is, mivel töltik a szabadidejüket, ha épp nincsenek színpadon.

Jessy

A fiatal énekest már régóta ismerhetjük a képernyőről. Most azonban még többet találkozhatunk majd vele, hiszen startol egy új televíziós műsor a Muzsika TV-n, amelynek ő lesz a házigazdája.

Sihell Ferry és Henna

Nagy volt a boldogság Ferry és Henna legutóbbi estjén, ahol kiderült: a Sztár Limonádé mellékleteként megjelent lemezük elérte a platinafokozatot. A mulatós duó rajongóival együtt ünnepelte meg az örömhírt.

Tegnap az 50 milliós játszma élő felvételén a versenyzők a „Szép pár” kategóriát választották ki. A válaszok Forma1-es pilótákat rejtettek, s feltételezett kapcsolatukat a világszerte ismert magyar modellel, Palvin Parbarával. Csakhogy Majka véletlenül lelőtte a poént...

Megható vallomást tett a FEM3 Caféban reggel Szögeczki Ági, az egykori valóságshow-hős, vagyis VV Ágica.

A vasárnapi Sztárban Sztár felvételén, csúnyán összekapott Majka és Liptai Claudia, Ekanem Bálint produkciója után.

Balance Band

A Balance Band énekesei körül mindig forr a levegő. Erről tanúskodik legújabb daluk klipje is, amiben csinosabbnál csinosabb lányok, parányi bikiniben legyeskednek körülöttük. Viszont ez nem minden. Imit és Alfit rajongó hölgyek koszorúja is körülöleli, amivel a mulatós zenészek feleségei tisztában vannak. De vajon hogyan tudják ezt elfogadni?

Futács Márkó

Tizennyolc találatával a Hajdú Split eddigi legeredményesebb góllövője. Csapata III. helyen zárta az évet, ez egyben azt jelenti, indulnak az Európa Ligában. 27 éves korára érett be, csúcsformában játszotta végig 2017-et.

Takács Nikolas

Takács Nikolas minden eddiginél jobban kitárulkozik dalaiban, új albuma hűen tükrözi lelkivilágát, világról alkotott nézetét, hitvallását. Ahogy ő mondja, ez a lemez „a lelke meztelen lenyomata”.

Delhusa Gjon

Nem csak az aranylemez miatt hatódott meg legutóbbi nagykoncertjén Delhusa Gjoni.

Schmuck Andor

A nemzet unokájának titulált Schmuck Andor elhíresült jótevő. Az ex-politikus minden alkalmat megragad, ha módjában áll segíteni, ami nem volt másképp az ünnepek alatt sem. Ha kellett, épp angyalbőrbe bújt egy mulatós klipben, olykor pedig 80 magányos nagymama számára tette felejthetetlenné a szentestét.

Morvai Dani

Morvai Dani könnyes szemmel kezdte el lemezbemutató koncertjét. A fiatal énekes elhunyt édesanyjához is szólt köszöntő beszédében. Mielőtt azonban teljesen összetört volna a színpadon, közönsége, csapata, barátai segítségével óriási erőre kapott, és egy két és fél órás koncertet adott Hevesen.