Backstage

Fehér Attila

Fehér Attila dalaira nem túlzás azt mondani, hogy az egész ország kívülről fújja. Rengeteg sláger kapcsolódik a nevéhez. Számos zenekarban megfordult már az elmúlt évtizedek alatt, mint ahogy a Charme-ban is, amit Jáger Gyulával közösen alapítottak. A zeneszerző a Sztár Limonádénak elárulta, milyen kapcsolatban van társával, illetve azt is megtudtuk, mikor döntött úgy, hogy a zenész pályát választja.

Schmuck Andor

A szépkorúakat évek óta segítő politikus újabban műsorvezetőként is hallható az egyik tavasszal indult közszolgálati rádióban. Nem szakított eddigi munkájával, ám élvezi, hogy most még szélesebb körben kommunikálhat kedvenc honfitársaival, köztük ’fogadott mamájával’.

Rácz Kati

Új, teljesen más zenei műsorral rukkol elő Rácz Kati hamarosan. Élőben muzsikálnak majd a Zenebutikon az elismert énekesnő és vendégei a szakma legnagyobbjai közül. Kati kérdésünkre nem volt rest és bevallotta: ma már sokkal nehezebb megélni ezen a pályán, és neki sem derogálna falunapokon fellépnie…

Tolnai András

Emlékezetes születésnapja volt Tolnai Andrásnak. A kerek évfordulóról barátai, kollégái, családja és természetesen rajongói sem feledkeztek meg, így több napig ünnepelt hazánk megkoronázott Nótakirálya.

Sihell Vanessza

Telt ház, igazi rajongók és a családja, barátai fogadták Sihell Vanesszát élete első nagylemezének bemutatója alkalmából. A fiatal énekeslány az este folyamán többször is meghatódott, de nagyon örül, hogy mindez megadatott számára.

Jessy

A Muzsika TV népszerű új műsorvezetője nemrégiben platinalemezt vehetett át, ami legutóbbi szólólemezéért járt. A Tutti Buli Jessy-vel című műsor forgatásán, a Trimedio kiadó lepte meg az énekest, aki a meghatódottságtól alig bírt hirtelen megszólalni.

Muri Enikő

Több énekesnő-váltás után egy éve Muri Enikő erősíti a Sugarloaf zenekart, aki nagyon büszke, hogy egy ilyen nagy múltú bandában énekelhet. Enikő elárulta, miben változott meg a közös munka során.

Sissi, Gabi és Didi

Hétről-hétre láthatják a különleges hangulatú Lakodalmas műsort a Muzsika TV-n. A népszerű házigazda mindent megtesz azért, hogy a nézőknek és a helyszínen jelen lévő közönségnek is minél több meglepetésben legyen része. Így volt ez legutóbb is, amikor a James Bondos stílust belecsempészte a mulatós világba.

Báder Mari

Báder Mari neve sokaknak ismerős lehet. Az énekesnő pár évvel ezelőtt az egyik nagy tehetségkutatóban is bemutatkozott, ám végül nem került a legjobbak közé. Akkor sokan mellé álltak, de legnagyobb vágya, egy önálló nagylemez azóta sem jött össze neki. Talán hamarosan sikerül…

Varga Vince

Varga Vincétől segítséget kértek... Az énekes azonnal igent mondott, amikor megtudta, miről van szó. Egy percig sem gondolkozott a válaszon.

Roulett

A Roulett együttes komoly tervekkel vág neki az idei évnek. Mindazonáltal, hogy legújabb lemezük februárban jelenik meg, videóklipekkel is készülnek a rajongóknak. A Sztár Limonádénak Süni & Kis Didi elárulta többek között azt is, mivel töltik a szabadidejüket, ha épp nincsenek színpadon.

Jessy

A fiatal énekest már régóta ismerhetjük a képernyőről. Most azonban még többet találkozhatunk majd vele, hiszen startol egy új televíziós műsor a Muzsika TV-n, amelynek ő lesz a házigazdája.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató