Backstage

Szűcs Balázs és Beleznay Endre

Ismét tízezreket vonzott a Kincsem Parkba az Ügetőszilveszter, amelyen a sztárfutam dobogósait a Trimedio és az AcNews is ajándékcsomaggal díjazta.

Partycsóka Tomi

Nagy fába vágta a fejszéjét Partycsóka Tomi! És hogy pontosan miről van szó, azt megtaláljátok a februári lapszámunkban, ahol az énekes mesél a részletekről.

Nédó Olga

Franciaországban járt Nédó Olga, ahol 72 ezer ember előtt lépett fel. A Sztár Limonádénak mesélt a kint töltött időről, de azt is elárulta, szabadidejét mivel töltötte.

Kaly

Mozgalmas évet tudhat maga mögött Kaly, aki egyre több meghívást kap Magyarországra is, és Erdélyben folyamatosan új helyszínekre jut el, aminek nagyon örül. A mulatós énekes elárulta a Sztár Limonádénak, hogy tele van új tervekkel, és boldog, hogy egyre több népszerű előadónak írhat dalokat különböző zenei stílusokban.

2018. évi Budapesti és Pest megyei Regionális PRIMA Gála

Rendhagyó és sikeres rendezvény keretében adták át a 2018. év Budapesti és Pest megyei Regionális PRIMA Díjait. 6 kategóriában vehették át a kiválóságok az elismeréseket, valamint 3 fő különdíjat is kapott. A Prima-díjhoz 1-1 millió forint tartozik, a különdíjakhoz negyedmillió. A vállalkozók legjobbjai is elismeréseket vehettek át, a Regionális Év vállalkozója kitüntetést, valamint két társadalmi szerepvállalásért díj és egy vállalkozói civil díj is gazdára talált.

Radics Márk

Radics Márk rendkívül nehéz időszakon van túl, bár minden, ami az elmúlt hetekben történt, boldogság volt számára. Az énekes két év után kiadta hatodik nagylemezét, melyet egy lemezbemutató koncerttel ünnepelt meg. Márk elárulta: karrierje építése mellett azonban mindig is fontos volt számára, hogy szakma is legyen a kezében, így döntött az újságírás mellett annak idején.

Sztár Limonádé gála

Öt éves születésnapját ünnepelte a Sztár Limonádé magazin. Ez alkalomból rendeztük meg a nagyszabású, díjátadóval egybekötött gálát, amelyre számtalan híresség kapott meghívást.

Fehér Attila

Fehér Attila dalaira nem túlzás azt mondani, hogy az egész ország kívülről fújja. Rengeteg sláger kapcsolódik a nevéhez. Számos zenekarban megfordult már az elmúlt évtizedek alatt, mint ahogy a Charme-ban is, amit Jáger Gyulával közösen alapítottak. A zeneszerző a Sztár Limonádénak elárulta, milyen kapcsolatban van társával, illetve azt is megtudtuk, mikor döntött úgy, hogy a zenész pályát választja.

Schmuck Andor

A szépkorúakat évek óta segítő politikus újabban műsorvezetőként is hallható az egyik tavasszal indult közszolgálati rádióban. Nem szakított eddigi munkájával, ám élvezi, hogy most még szélesebb körben kommunikálhat kedvenc honfitársaival, köztük ’fogadott mamájával’.

Rácz Kati

Új, teljesen más zenei műsorral rukkol elő Rácz Kati hamarosan. Élőben muzsikálnak majd a Zenebutikon az elismert énekesnő és vendégei a szakma legnagyobbjai közül. Kati kérdésünkre nem volt rest és bevallotta: ma már sokkal nehezebb megélni ezen a pályán, és neki sem derogálna falunapokon fellépnie…

Tolnai András

Emlékezetes születésnapja volt Tolnai Andrásnak. A kerek évfordulóról barátai, kollégái, családja és természetesen rajongói sem feledkeztek meg, így több napig ünnepelt hazánk megkoronázott Nótakirálya.

Sihell Vanessza

Telt ház, igazi rajongók és a családja, barátai fogadták Sihell Vanesszát élete első nagylemezének bemutatója alkalmából. A fiatal énekeslány az este folyamán többször is meghatódott, de nagyon örül, hogy mindez megadatott számára.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató