Backstage

Brillantin

BÁL, azaz "Buli, Álom, Lazaság", ez az új Brillantin album mottója. Látszólag három különböző jelentésű szó, de meghallgatva a zenéket érthetővé válik az összefüggés.

Sihell Ferry

Már hónapokkal ezelőtt elkezdődött a munka az új válogatásalbum miatt, amelyre ez alkalommal a Dallamokon át plusz műsor előadóinak legújabb dalai kerültek fel. Így Sihell Ferry stúdiójában egymás után jöttek-mentek az énekesek. A hangulat mindig kiváló, és most, a Sztár Limonádénak köszönhetően egy kicsit beleshetnek az olvasók is az ajtó mögé.

Chee

Berecz János Chee régi álma vált valóra azzal, hogy decemberben megjelent élete első nagylemeze. Ő sem gondolta, hogy még 2019-ben elkészülnek a munkálatokkal, hiszen nem csak egy dolog hátráltatta őt… De szerencsére mindenen túl van, és minden úgy alakult, ahogy szerette volna.

Partycsóka Tomi

Partycsóka Tomi műsora, lassan egy éves lesz. A műsorvezető a Sztár Limonádénak mesélt arról, milyen volt az elmúlt időszak, és azt is megtudtuk, mik a tervei a 2020-as évre.

Sihell Ferry és Henna

Szeptemberi lapszámunk Mulassunk Sihell Ferry szerzeményeivel című album mellékletével jelenik meg. Olyan dalokat tartalmaz a CD, ami kivétel nélkül a zenész nevéhez fűződik. Hazánk mulatós sztárjai közül rengetegen dolgoztak már Ferryvel, most pedig a közös munka gyümölcse kerül egy lemezre. Az előadókat kérdeztük, milyen együtt dolgozni Ferryvel, nem meglepő, hogy kivétel nélkül mindenki csak pozitív élményeiről tudott beszámolni.

Sláger Tibó

Csupa mosoly Sláger Tibó hangja, amikor arról beszél, milyen fogadtatásban volt része Telekesen, ahol felnőtt. A mulatós sztár élőzenés koncertet adott a település rendezvényházában, ami a kezdésre zsúfolásig megtelt. A hangulat hamar a tetőfokára hágott, mindenki jól mulatott. A koncert végén pedig Szűcs Balázs, a Trimedio vezetője átadta Tibónak a platinalemezt, melyet a rekordidő alatt elkelt Sztár Limonádé melléklet, és a „Kék a szeme” " Best of lemez eredményezett. Az énekesnek ez az első előadói platinája, mint mondja: megérte rá várni.

Dallamokon át Családi nap

Immár harmadik alkalommal került megrendezésre a Dallamokon át Családi nap Hevesen, az Aranypart Rendezvényközpontban június 30-án. Zene, tánc, mulatság, főzés, evés, ivás, lánykérés, játék – ráadásul kedvenceik társaságában mulathattak a látogatók a több mint 10 órán át tartó eseményen. A résztvevők minden évben nagyon jól érzik magukat, ami a képeken is jól látszik.

Partycsóka Tomi

Saját műsorral debütál a Zenebutik TV-n Partycsóka Tomi. A fiatal zenésznek nem ismeretlen a terep, hiszen számos televíziós produkciónál segédkezik aktívan. Most azonban önálló vizekre evezett.

Torják István

Sztár mulató címmel március 27-én indult útjára a Zenebutik csatornán Torják István, a Hidvégi Band frontemberének és Barna Barnabásnak a műsora. Az énekes a Sztár Limonádénak mesélt a részletekről.

Jármai Edit

Jármai Editet igazán nagy színpadokon is láthattuk már, mégis, még csak most készült el első saját dala. Az énekesnő színésznek készült, egy fordulatnak köszönhetően azonban máshogy alakult a karrierje, amit ma már egyáltalán nem bán. Pár évvel ezelőtt az Eurovíziós Dalfesztiválon is képviselhette hazánkat Wolf Kati produkciójában.

Gór-Nagy Era

"Lesz ennél jobb!" a címe Gór-Nagy Era legújabb videoklipes dalának, ami nőnapon jelent meg. Ez nem is véletlen, ugyanis nőtársainak üzen vele a fiatal tehetség, akit annak idején a Star Academy tehetségkutató műsorban ismerhetett meg a nagyérdemű.

Czimmermann Kitti

Czimmermann Kitti legújabb dala nemrég debütált a legnagyobb videómegosztón. A zene és a klip is különleges, hiszen komoly mondanivalója van.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató