Backstage

Torják István

Sztár mulató címmel március 27-én indult útjára a Zenebutik csatornán Torják István, a Hidvégi Band frontemberének és Barna Barnabásnak a műsora. Az énekes a Sztár Limonádénak mesélt a részletekről.

Jármai Edit

Jármai Editet igazán nagy színpadokon is láthattuk már, mégis, még csak most készült el első saját dala. Az énekesnő színésznek készült, egy fordulatnak köszönhetően azonban máshogy alakult a karrierje, amit ma már egyáltalán nem bán. Pár évvel ezelőtt az Eurovíziós Dalfesztiválon is képviselhette hazánkat Wolf Kati produkciójában.

Gór-Nagy Era

"Lesz ennél jobb!" a címe Gór-Nagy Era legújabb videoklipes dalának, ami nőnapon jelent meg. Ez nem is véletlen, ugyanis nőtársainak üzen vele a fiatal tehetség, akit annak idején a Star Academy tehetségkutató műsorban ismerhetett meg a nagyérdemű.

Czimmermann Kitti

Czimmermann Kitti legújabb dala nemrég debütált a legnagyobb videómegosztón. A zene és a klip is különleges, hiszen komoly mondanivalója van.

Gáspár Bea

Gáspár Bea ismét új vizekre evez. Tavaly októberben kezdte el a Borvacsorára keresztelt estjeit, most pedig egy egészen más szerepben is kipróbálja magát, tanárnak áll.

Szűcs Balázs és Beleznay Endre

Ismét tízezreket vonzott a Kincsem Parkba az Ügetőszilveszter, amelyen a sztárfutam dobogósait a Trimedio és az AcNews is ajándékcsomaggal díjazta.

Partycsóka Tomi

Nagy fába vágta a fejszéjét Partycsóka Tomi! És hogy pontosan miről van szó, azt megtaláljátok a februári lapszámunkban, ahol az énekes mesél a részletekről.

Nédó Olga

Franciaországban járt Nédó Olga, ahol 72 ezer ember előtt lépett fel. A Sztár Limonádénak mesélt a kint töltött időről, de azt is elárulta, szabadidejét mivel töltötte.

Kaly

Mozgalmas évet tudhat maga mögött Kaly, aki egyre több meghívást kap Magyarországra is, és Erdélyben folyamatosan új helyszínekre jut el, aminek nagyon örül. A mulatós énekes elárulta a Sztár Limonádénak, hogy tele van új tervekkel, és boldog, hogy egyre több népszerű előadónak írhat dalokat különböző zenei stílusokban.

2018. évi Budapesti és Pest megyei Regionális PRIMA Gála

Rendhagyó és sikeres rendezvény keretében adták át a 2018. év Budapesti és Pest megyei Regionális PRIMA Díjait. 6 kategóriában vehették át a kiválóságok az elismeréseket, valamint 3 fő különdíjat is kapott. A Prima-díjhoz 1-1 millió forint tartozik, a különdíjakhoz negyedmillió. A vállalkozók legjobbjai is elismeréseket vehettek át, a Regionális Év vállalkozója kitüntetést, valamint két társadalmi szerepvállalásért díj és egy vállalkozói civil díj is gazdára talált.

Radics Márk

Radics Márk rendkívül nehéz időszakon van túl, bár minden, ami az elmúlt hetekben történt, boldogság volt számára. Az énekes két év után kiadta hatodik nagylemezét, melyet egy lemezbemutató koncerttel ünnepelt meg. Márk elárulta: karrierje építése mellett azonban mindig is fontos volt számára, hogy szakma is legyen a kezében, így döntött az újságírás mellett annak idején.

Sztár Limonádé gála

Öt éves születésnapját ünnepelte a Sztár Limonádé magazin. Ez alkalomból rendeztük meg a nagyszabású, díjátadóval egybekötött gálát, amelyre számtalan híresség kapott meghívást.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató