Caramel: Sokan gondolnak ránk és imádkoznak értünk!

Caramel

– Több dalt is a küzdelemről énekeltél, és tudatosan nem mondtál ki konkrét dolgokat. Valamiért a média sem erőszakoskodik és figyelembe veszik, amit kértél…

– Igen és köszönöm, hogy ilyen korrektül kezelik ezt a helyzetet. Az a baj, hogy hogyha akarnék sem tudnék túlságosan sok mindent mondani, mert ez egy nagyon hosszú folyamat. Itt nem lehet egyik hétről a másikra komolyabb eredményekről beszélni. Majd egyszer el fogjuk tudni mondani, ha már látjuk az eredményt, látjuk a folyamat végét. Éppen ezért erről nem is szeretnék többet mondani.

– Ezt tökéletesen megértem.

– Életemben először vagyok hálás a médiának, hogy tényleg ilyen korrektül kezelik ezt a dolgot. Nyilván Szofi állapotáról nem szeretnék több dolgot elmondani. Nagyon sokan írnak nekem a Facebookon, az Instagramon és szinte könyörögnek, hogy legalább egy mondatot mondjak. Nem tudok és nem is akarok ebbe belekezdeni! Mert nem akarok mindenkinek erről tájékoztatást adni, hiszen soha nem lenne vége. Nagyon hálás vagyok a közönségnek is, mert rengeteg üzenetet kapok tőlük. Érdeklődést is, de az érdeklődésnél sokkal jobban örülök neki, ha csak biztosítanak róla, hogy velünk vannak, gondolnak ránk és imádkoznak értünk. Ez nagy erőt ad. Több tízezer üzenetet kaptam és ez nagyon jólesik. Voltak, akik elmesélték, hogy meggyógyultak és voltak olyan pillanatok, hogy ezek a történetek tartották bennünk a lelket.

A teljes cikk a júliusi lapszámunkban olvasható!