Curtis: Mindent meg fogok engedni a kisfiamnak

Curtis

Amikor kiderült, hogy apa lesz, nem maradt kérdés, Curtis tudta, hogy ki kell gyógyulnia függőségéből. Nem csak az elvonót csinálta végig a rapper, de egy albumnyi dalt is írt, ami áprilisban már meg is jelent a Legismertebb senki címmel. Felvették az egész hanganyagot, leforgattak két klipet, túl van a lemezbemutató koncerten is, így teljes energiájával csak az apaságra tud koncentrálni, amiről a Sztár Limonádénak mesélt a rapper.

– Nagyon várjuk a fiam születését, felfoghatatlan boldogság, ami ránk vár Krisztivel, de most már egyre valóságosabb ez az álom, hiszen augusztusban érkezik és már mi is nagyon készülünk. Megvan a babaszoba, amit elkezdtünk berendezni, már várják a kis játékai, a szekrény tele van babaruhákkal. Igazából pár hete tudatosult bennem csak igazán, hogy nem sokára hárman leszünk, itt lesz velünk egy másik férfi – mondta el lapunknak a zenész.

“Szerelmes leszek a gyerekembe”

Menyasszonyával már a baba nevét is kitalálták, de egyelőre csak annyit árultak el, hogy párja felmenői miatt görög nevet kap kisfiuk. A gyereknevelés is szóba került már köztük.

– Valószínűleg én leszek az engedékenyebb szülő, akit egy pillanat alatt le tud kenyerezni. Kriszti már most minden nap sulykolja belém, hogy ha ő majd mond valamit, akkor én azt ne bíráljam felül, próbáljunk meg következetesek lenni vele. De az a baj, hogy én tudom, magamról, hogy szerelmes leszek a gyerekembe, és szinte mindent meg fogok neki engedni. Tudom, hogy nem lenne szabad, de én nem tudom, hogy hogyan fogom megállni. Biztos majd az adott időben derül majd ki, pontosan milyen apuka is leszek, de egy már most biztos, mindent azért és úgy fogok tenni, hogy neki és az anyukájának a legjobb legyen – jelentette ki a zenész. Curtis azt is elmondta, hogy minden ultrahangos vizsgálatra elkíséri párját, a védőnőtől könyveket is kapott, ami felkészíti az apaságra, de ő inkább a családi és baráti tanácsokra hagyatkozik majd.

A teljes cikk a júniusi lapszámunkban olvasható!