Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Dred: Lámpalázam volt az első buli előtt - Sztárlimonádé

Dred: Lámpalázam volt az első buli előtt

Nagyon várta Dred is, hogy ismét színpadra állhassanak. A zenész elmesélte lapunknak, milyen fura érzések kavarogtak benne a visszatérés előtt. Mindig izgulnak kicsit, de most szinte lámpaláza volt az első fellépés előtt.

– Hogy telik a nyár?

– Már nagyon vártam, hogy ismét színpadra állhassunk. A mai napig minden fellépés előtt egyébként is van némi izgalom bennem, de most szinte lámpalázam volt. Nagyon furcsa érzés volt az első buli, de amint a színpad lépcsőjéhez ért a lábam, minden mozdulat, minden részlet azonnal visszatért. Ez olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni, benne van az ember zsigereiben. Szeptemberig minden hétvégén az országot járjuk műsorunkkal.

– Nagyon szeretsz utazni, idén már belefér több helyszín is?

– Nyáron hosszabb nyaralásra nem lesz idő. Szeptemberig folytatom a belföldi utazásaim, van még olyan célpont bőven, ahova még nem jutottam el a határainkon belül is. Ez nálam inkább aktív városnézést, múzeum- és kiállításlátogatást jelent. Ha az utazási szabályok lehetővé teszik, akkor ősszel-télen lesz lehetőségem távolabbi helyszínekre utazni. Már-már szokásos célpont szeptember végén, október elején a török riviéra. Ilyenkor igazán feltölt a passzív láblógatás, ahol ugyan árnyékban, de mégis a tengerparton pihenhetek. Nagyon szeretném folytatni Amerika felfedezését a nyugati parttal, de ha lehet, nem állok ellen egy egzotikus nyaralásnak sem, de az már inkább télen lesz.

– Mi újság a duótok háza táján Dorisszal?

– A kényszerű bezártság nálam is előtérbe helyezte a kreatív tevékenységeket. Rengeteg dalkezdemény született, sőt egy csokor olyan is, ami inkább visszatekint a zeneszerzői munkáim kezdetére, amikor instrumentális dalokat írtam. Sok-sok év kihagyás után igazi kihívás volt kifejezni magam szavak nélkül. Nagyon élveztem ezt a fajta szabadságot, még az is lehet, hogy klip is készül egyik-másik dalból. Dorisszal is készült pár új felvétel, ősszel azok is egészen biztosan sorra kerülnek.