Gabriela Spanic: Magyarországon maradnék, ha itt találna rám a szerelem!

Gabriela Spanic

– Most már hónapok óta Magyarország, Budapest az otthona. Milyennek látja a magyar embereket? Könnyen megszokta a várost?

– Korábban is voltam már Budapesten, már akkor nagyon megtetszett a város, nagyon szép. Emlékszem, körbejártuk egész Budapestet, voltam a Bazilikánál, a Várnál, a Vásárcsarnokban, imádtam. Ha van egy kis időm, szeretek sétálni.

– Gondolta, hogy ilyen kemény lesz a Dancing with the Stars?

– A tánc és a próbák formába hoztak. Amióta megjöttem Magyarországra, 4-5 kilót fogytam! Ez talán mindent elmond. De nagyon élvezem a műsort, a táncot, hálás vagyok a partneremnek, Andreinek és remélem, hogy a döntőig menetelünk.

– Hogyan néz ki egy napja?

– Rengeteget próbálunk és forgatunk a műsorhoz, így az időm nagy részét ez viszi el. Amint van egy kis időm, azt a fiammal töltöm, nagyokat sétálunk, főzök neki, beszélgetünk, nagyon jó csapatot alkotunk. Nincs semmi különleges körülöttem, éppen úgy élek, mint bárki más. Ha kell, mosok, főzök, takarítok, szeretem is a házimunkát, bár igaz, most kevesebb idő jut rá.

– Milyen magyar ételeket kóstolt már, melyik volt a kedvence?

– Szeretem a paprikát, imádom a pörköltet is, de nem ehetek túl sokat, mert formában kell lennem. Inkább megpróbálok egészségesen étkezni, sok főtt zöldséget eszem, gyümölcsöt, csirkét és marhahúst.

– Mi hiányzik a legjobban otthonról?

– Én mindig ott érzem jól magam, ahol vagyok, szóval nem okoz gondot távol lenni az otthonomtól. Főleg úgy, hogy velem van a fiam is, aki ide szeretne költözni, annyira megszerette Magyarországot. Nagyon kedvesek velem az emberek, még olyan helyen nem voltam, ahol ne szeretettel fogadtak volna. De az ország építészetét és a történelmét is nagyon kedvelem: a Parlament szépségével nem lehet betelni. Szóval igazán itthon érzem magam.

A teljes interjú a decemberi lapszámunkban olvasható!