Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gajdos Attila Julian: Minden szabadidőmet szeretem a családommal tölteni - Sztárlimonádé

Gajdos Attila Julian: Minden szabadidőmet szeretem a családommal tölteni

Évtizedek óta ismerhetjük arcát és hangját is Gajdos Attilának, azaz a Shygys Julian-jének. Szerencsére manapság egyre több helyen is találkozhatunk vele, hiszen nem csak szólóban, hanem különböző zenei csapatokkal is koncerteznek szerte az országban. Az énekes most kicsit betekintést engedett a Sztár Limonádénak a magánéletébe is.

– Mostanában szólóban láthatunk itt-ott, például tévéfelvételeken. Milyen produkciókban dolgozol?

– Igen, valóban mostanában vannak felkéréseim arra, hogy szólóban lépjek fel koncerteken vagy épp tévéfelvételeken. Szeretek egyedül színpadon állni, de igazán a csapatfelállásokat érzem közel magamhoz. Most is épp három formációval koncertezem, járom az országot. Egyik a Shygys, amit talán nem kell bemutatni senkinek. Van mellette egy partyzenekar, a Vegas Showband, ahol énekelek, és ütős hangszereken játszom, illetve van egy harmadik formáció, mely a szívügyem, a Together Gospel Singers, velük jellemzően esketéseket teszünk igazán exkluzívvá templomi énekekkel, de vannak nagykoncertjeink is, például advent idején.

Óriási hangulatú bulik várhatóak a nyáron”

– Hogy vagy, hogy érzed magad, hogy újra színpadra állhatsz?

– Mint nagyon sok pályatársam én is igen vártam már, hogy végre embereknek, személyesen énekelhessek. Úgy érzem, a közönségnek is nagyon hiányoznak a koncertek, így azt gondolom, óriási hangulatú bulik várhatóak a nyáron. Sok bent maradt energia szabadul majd fel, amely ha a kreativitásban nyer kifejezést, akkor csodás élményeket okozhat minden résztvevő számára.

– Mostanában sajnos rossz hírről is beszámoltál a közösségi oldalaidon. Mi történt és hogy vagy a mindennapok során?

– Vannak nehéz időszakok az én életemben is, amikor össze kell szednem magam és hittel és bizalommal a megoldásra kell, hogy koncentráljak. Ezek nem könnyű idők ilyenkor, de úgy gondolom, ha a helyzethez való hozzáállás megfelelően pozitív és reményteljes, akkor a segítség is mindig megérkezik az életünkbe, hogy megoldás születhessen. Hiszem, hogy ezek a próbatételek nagyban gyarapítják lelki értékeinket.

Igyekszem szépnek és boldognak megélni az életemet”

– Mi újság a Shygys házatáján?

– A Shygys töretlenül halad. Retro rendezvényeken óriási bulikat élünk meg. Azt látom, hogy a nosztalgia igen komoly potenciál, hisz nagyon sok szép emlék kötődik a 90-es évek slágereihez. Egy-egy ilyen fellépés néha olyan, mint egy időutazás, ezért is különlegesek ezek a koncertek a számomra. A fellépések mellett egyéni felkéréseket is kapunk, mint például a Sztárüzenet oldala, ahová személyre szabott születésnapi köszöntő videókat készítünk. Mivel az online világ manapság a másik nagy terület, ahol kapcsolatban lehetünk a közönségünkkel, így remek lehetőség ez is a találkozásra.

– Van egy gyönyörű családod, mennyi időt tudsz mostanában velük tölteni?

– Minden szabadidőmet szeretem a családommal tölteni, és sok közös programot is csinálunk együtt. Mivel koncertek közel egy évig nem igazán voltak, így erre még több lehetőség nyílt.

– Sokan mondták már biztosan, hogy szinte semmit sem öregedtél az elmúlt évek alatt. Mi a titkod?

– Igen, ezt tényleg egyre többen kérdezik. Azt hiszem, a titok talán abban rejlik, hogy igyekszem szépnek és boldognak megélni az életemet. Akkor is, ha időnként az nehéz. Hiszek a szeretet erejében, és hogy minden nehézségben van segítség, ha az ember elég alázatos. Boldognak érzem sokszor magam, a boldogság pedig tartósít! (nevet)

– Milyen tervekkel vágtál neki az idei nyárnak?

– Remélem sok koncerten fogok minél többekkel találkozni és velük együtt megélni a zene örömét. Konkrét terveim nincsenek, az élet úgyis mindig megmutatja az utat, ahol haladnom kell…