Jáger Gyula: A színpadon minden csoda valóra válik!

Jáger Gyula

Az éneklés és a tanítás mellett a „kutyázás” is fontos számára. Gyulának egy év közös munka után váltak szét az útjai Dollyval és a Dolly Plussszal, de most már csak a jövőre koncentrál, és a Dolce Vita formációval folytatja tovább a zenei karrierjét, melyről elsőként a Sztár Limonádénak mesélt.

– Váratlanul ért mindenkit, hogy egy sikeres év után nem folytatod a munkát Dollyval. Volt ennek valami különösebb oka? Vagy inkább a „saját” zenei karrieredre akartál koncentrálni?

– Hát nyilván minden „szakításnak” van valami oka, akár több is, de nem hiszem, hogy ennek taglalása előrébb vinne minket. Nem kimondottan Dolly és köztem volt nézeteltérés. Ami történt megtörtént, 2018 számomra a nagy változások éve, bizakodóan tekintek a jövőbe. A Dolly Plussszból velem tartott Fehér Attila barátom, akit a közönség ismerhet a Stepből illetve a közelmúltban olyan slágereket írt, mint a Micsoda nő ez a férfi, Egy bolond százat csinál stb. Bizakodásom nem alaptalan, hiszen a különválás után egy kiadó is kapásból mögénk állt, valamint szakmai körökben méltán ismert és elismert Környei Attila is, mint menedzser segíti, irányítja a munkánkat. A háttérmunkákban sok barátunk is segít, valamint ismert zenészek kerestek meg, hogy az élő showműsorokban szívesen muzsikálnának velünk.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!