Két Haver: Mindkettőnknél úton van a második baba! – Óriási a boldogság

Két Haver

– Elindult műsorotok a TV2 zenecsatornáján, a Zenebutikon, így már nem csak Erdélyben látható a Szatmári Vigadó. Hogyan jött a lehetőség?

Szabi: Az évek során sok mindenkit megismertünk, akik közül párral szorosabb lett a baráti kapcsolat, ami egymás támogatásán, segítésén alapul. Mielőtt a Zenebutikra került a műsor, akkor is szívesen jöttek fellépni előadóink, és így kialakult a bizalom, és egy családias viszony. Egy kis összefogással és sok biztatással sikerült műsorunkat tovább vinni a TV2-höz.

– Miben más ez a műsor, mint amikor elkezdtétek?

Dani: Ugyanolyan lelkesedéssel készítjük a műsort, eleinte csak helyi előadók, későbbiekben már magyarországi és szlovák énekesek, zenészek is megtisztelték műsorunkat. Kicsivel több a háttérmunka, és az előkészület, de ez se okoz problémát. Úgy érzem, a kedves közönségünknek is nagyon sok mindent köszönhetünk, hiszen nap, mint nap osztják és Like-olják oldalainkat. Hála a jó Istennek egyre többen nézik a Vigadót, természetesen kapunk kritikát is, de nagyon sok jót is, szerencsére több a pozitív visszajelzés.

– Egyre népszerűbb a formációtok, rengeteg felkérést kaptok. Miben látjátok sikeretek titkát?

Szabi: Tíz évvel ezelőtt kezdtünk közösen zenélni, és szerintünk mai napig is ugyanaz a láng ég bennünk. Sok mindenen mentünk keresztül, voltak jó és rossz pillanatok, de ez az, ami erősebbé kovácsolt minket. Barátságunk és a 10 év tapasztalatai, az egymással szembeni őszinteség és tisztelet lehet a sikerünk titka. Nemrég együttesünk bővült, úgy gondolom egy nagyon jó lelkű és fantasztikusan jó kollégával, Zsiga Gergővel. Ezt a 10 évet hamarosan egy 10 éves jubileumi koncerttel pecsételjük meg.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!