Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Lini és Robi: Lángra lobbant köztük a szerelem - Sztárlimonádé

Lini és Robi: Lángra lobbant köztük a szerelem

Lini és Robi

– Előttünk váltál igazán nagylánnyá. Hány éves vagy és mennyire érzed már magad kész hölgynek?

– Márciusban töltöttem be a 17-et és bár sokan idősebbnek gondolnak, én még nem érzem magam „kész hölgynek”. Persze, szeretek komolyan viselkedni, felnőttek társaságában lenni, de nagyon jó még otthon gyereknek lenni, a szüleim vagy a nagymamám mellé még odabújni az ágyba.

– Legutóbb elárultad már nekünk, hogy foglalt a szíved, de úgy tudjuk, választottadtól sem áll távol a zene. Őt is ismerhetjük már a Dallamokon át műsorból.

– Igen, a párom Robi, ő az Aroma együttes egyik tagja és ők is egyre többet szerepelnek a televíziós műsorokban.

– Hogyan és mikor ismerkedtetek meg egymással?

– Kiskorunk óta tudunk egymásról, hiszen egy településén élünk és nem mellesleg közös unokatestvéreink vannak, mint például Vanessza és Ferry. Három évvel ezelőtt Hevesen, a Dallamokon át családi napon lobbant meg köztünk a tűz, ami azóta is tart. Eleinte a koromnál fogva csak udvarlásos volt a kapcsolatunk, ma már a szüleim is áldásukat adták ránk, így a sokkal több együtt töltött idő alatt, az érzelmeink is elmélyültek egymás iránt.

– Milyen időközönként tudtok találkozni és mivel töltitek legszívesebben a közös időt?

– A jelenlegi helyzetben sajnos Robinak sincs munkája, hiszen ő a vendéglátásban, pincérként dolgozik, így most sokkal több szabadidővel rendelkezik, ezt pedig kihasználjuk. Minden nap találkozunk és mivel nagyon sok lehetőség a kimozdulásra sincs most, így nálunk vagyunk a legtöbbet. Beszélgetünk, zenélgetünk, filmeket nézünk.

– Terveztek közös dalt is esetleg?

– Ferry már meglebegtette a témát, de mi inkább a saját dolgainkat erősítenénk, és egyelőre még nem akarjuk a magánéletünket a munkával összevonni. De ahogy a mondás is tartja, soha ne mondd, hogy soha…

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!