Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Pál Zoli: Sok a lyukas zseb, tényleg van mit behozni sajnos - Sztárlimonádé

Pál Zoli: Sok a lyukas zseb, tényleg van mit behozni sajnos

Pál Zoli

Nehezen tudott visszarázódni a hétköznapokba Pál Zoli is. A zenész, énekes, karaoke-műsorvezető dolgozik ezerrel ugyan, de azt mondja: nem találja még a helyét. Teljes őszinteséggel beszélt a Sztár Limonádénak a benne kavargó érzésekről.

 

– Milyen dalod került fel a mostani válogatáslemezre?

– Téged látlak mindenhol. Egy szerelmes dal, amit egy 1000 évvel ezelőtti szerelem ihletett, ami akkor nem sikerült. De az érzés még intenzívebben él bennem, csak az addikció tárgya azóta már más. (nevet)

– Visszatért az élet a zenei világban is, hogyan tudtál visszarázódni?

– Akadozva. Nem találom a helyem. Vannak fellépések, lagzik, karaoke bulik, de Fecó már nincs és imádtam nála vokálozni. Szerencsére van stúdiómunkám is, hisz ez az énekesek országa. Több lemezen dolgozom most egyszerre és remélem, ez az év tartogat még szakmai kihívásokat és nagy dolgokat is.

– Egy kis kikapcsolódást is tervezel azért?

– Igen, ott a hálószoba. Sajnos nincs nagyon lehetőségem nyaralni. Mindig másra kell a pénz, sok a lyukas zseb, tényleg van mit behozni sajnos. És a rapszodikus időbeosztásomnak köszönhetően is elég nehéz lenne öszeegyeztetni. Így csak esetleg elvétve egy-egy napot tudok lógni a munkából.