Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Sihell Vanessza: Sok mindent átéltünk már együtt Danival - Sztárlimonádé

Sihell Vanessza: Sok mindent átéltünk már együtt Danival

Sihell Vanessza és Dani

– Most már hónapok óta vidéken élsz, összeköltöztél a szerelmeddel. Milyen az új életed?

– Egészen pontosan egy éve és hat hónapja történt, hogy kiürítettem az aprócska, 13. kerületi lakásunkat, és Nógrád megye felé vettem az irányt. Bevallom, ez kissé furcsa volt, mivel imádtam Budapestet, és bár mindig vágytam egy kis kertre az elmúlt években, egyszer sem jutott eszembe, hogy valaha is elhagynám a fővárost. Vidéken meg kell tanulni kevesebb impulzussal élni. Több otthoni barkácsolás, főzés, olvasás és játék, kevesebb nyüzsgés. Itt friss levegőn, fákkal övezett utakon sétálgatunk, nem pedig dudáló autósok között, kipufogógáztól fuldokolva. Több idő jut a környezet alaposabb megfigyelésére és megismerésére. Itthon a mikrofont fakanálra cserélem, és mindig próbálom lenyűgözni magunkat csupa finomságokkal.

– Mit tudhatunk meg a párodról?

– Danival már 2 éve és hat hónapja boldogítjuk egymás napjait. Sokan ismerhetik Danny Ground néven a Dj-pult mögül. Nógrád megyei srác, aki imádja a pörgős életet. Sok mindenben hasonlítunk, de nyilván vannak dolgok, amiben nem értünk egyet. Örülök, hogy a zene az ő életében is részt vesz, így ez is egy közös téma a kapcsolatunkban. Egy évben és egy hónapban születtünk pár nap különbséggel.

– Hogyan ismerkedtetek meg, és miről szólnak a mindennapjaitok?

– A megismerkedésünk számunkra tök jó sztori. (nevet) Danit Győzike által ismertük meg, mivel jó barátok. 2017-ben, egy kömlői fellépésen voltunk Morvai Danival, ahol Győzike is szerepelt és jött vele Dani is. Épp akkor értek oda, mikor mi már a műsorunkat adtuk elő és meglátott a színpadon, megtetszettem neki. Bejelölt a Facebook-on, beszélgettünk egy párszor utána, de aztán annyiba maradt mindez. 2018 novemberében találkoztunk a sok idő eltelte után a Dallamokon át forgatásán, ahol úgy beszélgettünk, mintha ezer éve ismertük volna egymást. Elhívott “randizni”, bár ő csak úgy mondta, hogy kísérjem el őt Pesten egy helyre, talán megfogott ez a nagy randi duma. Elmentünk a Deák térre körhintázni, sétáltunk a városban és nem telt el úgy nap vagy hét, hogy ne jött volna találkozni. Azóta sok mindent átéltünk együtt, jót és rosszat egyaránt, de örömmel mondhatom azt, hogy azóta is dúl a láv. (nevet)

– Családalapítást, esküvőt is terveztek már?

– Mindkettő tervben van, de csak akkor, ha mindennek eljön az ideje. Szerencsére Dani sem olyan “gyorsan, mert kifutunk az időből” típus, szeretnénk, ha majd minden a maga idejében történne. Sok tervünk van, amit szeretnénk közösen megélni. Illetve szeretnénk a jövőnket szépen felépíteni.

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!