Szabó Ádám szingliként tudott kiteljesedni

Szabó Ádám

– Mit nyertél a Sztárban Sztárral?

– A harmonika mellett az utóbbi 5-6 évben az énekléssel is komolyabban foglalkoztam. Mindig vágytam arra, hogy énekesként is elismerjenek, a Sztárban Sztárral ez az álmom teljesült. Rengeteg munkám volt a dologban, és hálás vagyok, hogy ezt sikerült nagy közönség előtt is megmutatnom. Magamnak is bizonyítanom kell, hogy végre elhiggyem, hogy harmonika nélkül is megállom a helyem a színpadon. Ez persze nem jelenti azt, hogy a hangszeremet elhanyagolom a jövőben, a közönség is mindig kéri tőlem és szeretik, de az éneklésre is nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni.

– A műsorban több érzelmes dalt is előadtál, ami jól állt és a közönség is imádta. Hogy érezted magad ebben a szerepben?

– Kitejesedve. Úgy érzem, hogy az életemnek abban a szakaszában vagyok, amikor a zeneiségem kezd elmélyülni, ebben pedig nagy szerepe van annak, hogy érzelmileg sok mindenen mentem keresztül az elmúlt időszakban. Túl vagyok egy szakításon, értek csalódások, bánat, fájdalmak, amiből szakmailag tudtam táplálkozni. Ezeket egy zenésznek meg kell élnie, hogy a közönségnek hitelesen tudja közvetítenie az érzéseit. Furán fog hangzani, amit mondok, de nagyon örülök, hogy végre egyedül vagyok és nincs kapcsolatom.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!