Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Teljes erőbedobással tért vissza a színpadra a Cairo együttes - Sztárlimonádé

Teljes erőbedobással tért vissza a színpadra a Cairo együttes

Alig várták, hogy újra színpadra állhassanak. A Cairo együttes így a nyaralásra nem is gondol, minden percét kiélvezik a közönség elé való visszatérésnek.

 

– Végre újra színpadon álltok, könnyű volt visszatérni a közönség elé?

– Szerencsére nem szakadtunk el túlságosan, hiszen 2020-ban – ha kevesebb alkalommal is – de szeptember végéig folyamatosan koncerteztünk, télen stúdiózással, tavasszal pedig TV felvételekkel pótoltuk a „színpadi feelinget”. Ezt az időszakot, a korábbi évekhez hasonlóan gyakorlással és edzéssel is töltöttük, így májustól már ugrásra készen álltunk, és ahogy a kisebb rendezvények engedélyezésre kerültek, azonnal a leghosszabb, másfél órás műsorunkkal kezdtük a szezont. Kicsit még mi is meglepődünk rajta, hogy minden gond és fáradtság nélkül nyomtuk végig a szünet nélküli, futballmeccs hosszúságú műsort, mintha 2020 és a Covid-19 nem is lett volna.

– Egy kis nyári csobbanásra, nyaralásra azért marad idő?

– Nyaralásra évek óta nincs idő, mert 4-5 nap az nem igazi nyaralás. Általában a szezon után, októberben tudunk pihenésre gondolni. Többször terveztük, hogy még a nyári időszak előtt, a téli stúdió- és szervezői munkák után pihenünk egyet és úgy vágunk neki a munka látványosabb részének, de ez még sosem sikerült. Így maradnak a zenekaros bográcsozások, szalonnasütések és néha egy közös strandolás.

– Milyen dalt énekeltek a mostani válogatáson?

– Egy vadonatúj dalt, címe: Nélküled. A téli komponálások-stúdiózások után mindig van pár olyan dal, amit úgy érzünk, hogy megüti a korábbi slágereink szintjét és belefér a koncertműsorba. Ennél a dalnál ez teljesen egyértelmű volt, mert bárkinek mutattuk, kivétel nélkül, mindenkinek tetszett. Már több koncertre volt alkalmunk elvinni, a fogadtatás ott is jó volt, minden bizonnyal a CAIRO 2021-es évének kiemelkedő dala lesz. A tavaly megjelent „Legszebb dalok” c. albumunk a hasonlóan sikeres dalokból van összeállítva és 2003-tól, évre bontva mutatja be azokat, amelyek egy-egy év ikonjaivá váltak 18 éves zenekarunk történetében.