Gergely Robi: A válásom óta nincs senkim

Harminc éve már, hogy felcsendült az Emanuelle, ami az igazi sikert hozta Gergely Robinak. A színész a kerek évforduló alkalmával egy nosztalgikus retro koncerttel készül, ahol még volt feleségével és közös fiukkal is fellépnek majd. Simon követve híres szüleit, szintén zenével foglalkozik.

Gergely Róbertet is megviselte a járvány miatt okozta kényszerszünet, hiszen mind a koncertek, mind a színházi előadásai megszűntek. A pandémia alatt lángos-futárként dolgozott, de amint feloldották a korlátozásokat, hatalmas energiával és tervekkel vágott bele a munkába. Megkezdték a próbákat a Gergely Theáterrel, emellett jubileumi koncertjére is lázasan készül.

„Nem igazán találtam a helyemet”

„Szépen telik meg a naptáram előadásokkal, ami nagy öröm számomra, mert lelkileg nagyon megviselt a mögöttünk álló időszak. Nem igazán találtam a helyemet, de most úgy érzem, minden kezd visszarendeződni. Egyre több lekötött előadásunk van a társulattal, augusztus 8-án pedig egy jubileumi koncerttel készülök Csillebércen, a Budai Szabadtéri Színpadon” – kezdte lapunknak Robi.

Idén harminc éve, hogy a színész előadásában felcsendült legnagyobb slágere, az Emanuelle, ami meghozta számára az országos népszerűséget, a sikert, felkérések sokaságát és az aranylemezeket. Gergely Robi ez alkalomból hívja egy igazi retro nosztalgikus időutazására a közönségét.

A teljes cikk a júliusi lapszámunkban olvasható!