Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Brutális kutyatámadás áldozata lett a TV2 sztárja – „Egyszer csak észrevettem a földön a fülemet”

Párjának agresszív bullterrierje esett neki egyik éjszaka Papp Gabinak, aki súlyos sérülést szerzett. A Next Top Model Hungary versenyzője azóta roncsolt füllel él, de nem bánja, sőt! Rendhagyó külsejével szeretné biztatni azokat a lányokat a modellkedésre, akik nem tökéletesek.

Elstartolt és nagy sikerrel fut a TV2 modellkereső műsora, vasárnap este már a második részt láthatták a nézők, ahol két lány már ki is esett. A nívós zsűri teljesítménye alapján a legjobbnak Papp Gabit ítélte. A 34 éves korelnök versenyző most először beszélt arról, hogy mi történt vele 18 éves korában, amikor párja agresszív kutyája rátámadt. Rohammentővel szállították kórházba, ott először hullamérgezést, majd vérmérgezést kapott, nagyon komoly műtétek vártak rá.

„Egyik éjszaka kint voltam a konyhában, amikor akkori párom agresszív kutyája megvadult – mesélte Papp Gabi. – Visszagondolva furcsán viselkedett aznap este, nem tudtam mi van vele. Lehajoltam és ő azonnal rám ugrott, mindenhol próbált megharapni. Abban a pillanatban még fel sem fogtam mi történik, de egyszer csak észrevettem a földön a fülemet… Rohammentővel vittek kórházba, próbálták visszavarrni a leszakadt fülemet, közben hullamérgezést kaptam, vérmérgezést, nagyon-nagyon nehéz és hosszú műtétek vártak rám. Nem tudtam mi lesz velem, nagyon megterhelő volt lelkileg is az egész! Akkor még nem volt ilyen modern a technika, próbálták ugyan helyreállítani a fülemet, de nem sikerült. Később már lehetett volna plasztikáztatni, de addigra megszerettem magam így! Sőt, most a versenyben való indulásommal is az egyik célom az volt, hogy bátorítsam azokat a fiatal lányokat, akik bár tökéletlen külsejűek, de modellkedni szeretnének. A másik célom pedig az, hogy ennyi évesen is lehet keresnivalója valakinek ezen a pályán!”

Az Angliában élő versenyző évekig terápiára járt, mert nem csak fizikailag, de lelkileg is nagyon mély és fájdalmas sérüléseket szerzett a brutális támadáskor.

„Az elején nagyon nehéz volt, rengeteget tanultam magamról. Elfogadni magam és beleilleni a gyönyörű világba, ahol mindenki tökéletes, ahol nincsenek hibák. Szóval megjártam a nehéz utat, de most már büszkén vállalom! Mert én a felépülésem után, már roncsolt füllel kezdtem modellkarrierbe és sikerült, éveken keresztül jártam a kifutókat! Csak megszületett a kislányom és a gyermeknevelésre koncentráltam. Ez a műsor az én nagy visszatérésem!”