Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megjelent a Sztár Limonádé szeptemberi lapszáma!

Megjelent a Sztár Limonádé legújabb lapszáma Sláger Tibó vadonatúj cédéjével, az énekes-dalszerző ennek kapcsán adott interjút lapunknak, ahol többek között azt is elárulta, szeptemberben megnősül az egyetlen fia. Hallgassátok sok szeretettel az albumot!

* Suzy kislánya a negyedik osztályt kezdte meg. Az énekesnő mesélt arról is, mivel és hogyan telt az idei nyaruk.

* Csonka András karrierje újabb fordulatot vett. Nyáron véget értek a Life TV-beli feladatai, de hogy milyen új tervei vannak, az lapunkból most kiderül.

* Bodrogi Gyula már sokkal jobban érzi magát, és alig várja, hogy visszatérjen a színpadra. Most elárulta, hogyan telt az elmúlt néhány hónapja.

* Újabb hírességek érkeztek forgatni kishazánkba, ezúttal a Karib-tenger kalóza, Johnny Depp és az Eufória gyönyörű színésznője, Zendaya készítik legújabb filmjüket. Miattuk bolydult fel a főváros, a rajongók őket vadásszák Budapest utcáin.

* Szeptemberi lapszámunkban megemlékeztünk Leblanc Győző feleségével, Tóth Éva énekesnőről, aki augusztusban hunyt el.

* MC Hawer néhány hónappal ezelőtt szakított jegyesével. Azóta már túl van a gyászidőszakon, jól érzi magát, és nem zárkózik el attól, hogy idővel újra szerelmes legyen vagy akár meg is nősüljön.

* László Attilának nemcsak hazánkban, hanem a tengeren-túlon is rengeteg rajongója van. Hogy merre járt az elmúlt években, lapunknak árulta el.

* Didi tíz év együtt töltött idő után a Lakodalmas forgatásán kérte meg Gabriella kezét.

* Grasics Anita menyasszony lett, a lánykérésről lapunknak mesélt.

* Gáspár Zsolti még most is alig hiszi el, hogy olyan nagyágyúkkal dolgozhat, mint Demcsák Zsuzsa és Till Attila. Egyre több lehetőséget kap a TV2-től, melyről a Sztár Limonádénak beszélt.

* „Találkozhattok” a Dancing with the Stars versenyzőivel, akikről érdekes információkat gyűjtöttünk össze.

* Gitus büszkén osztotta meg az örömhírt: megjelent első nagylemeze!

* Összeköltözött a Dallamokon át két fiatal énekese, Lini és Robi, megmutattunk közös otthonukat.

* Három méterrel a föld fölött jár Jessy! A műsorvezetőre Orsi oldalán talált rá a boldogság, idén végre első közös nyaralásukat megejtették, amit meg is mutattak nekünk.

* Már Magyarországon is megjelent Kozso és Kádár Mónika lányának, Amanda Ardensnek Szexidők című könyve. Augusztus 15-én, óriási show-műsorral „fűszerezve” egy sajtótájékoztatón találkozhatott vele és írásával a közönség.

Jó szórakozást kívánunk a Sztár Limonádé szeptemberi lapszámához és Sláger Tibó nagylemezéhez!