Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Radics Márk: Idén 5 éves a Bakelit Fesztivál – Egy világszerte ismert magyar énekesnő is színpadra lép a műsorban

Elstartolt a népszerű zenei műsor, a Bakelit Fesztivál legújabb évada a Zenebutikon. Lapunk főszerkesztője, a produkció megálmodója nyilatkozott az 5 éves jubileumról.

 

„Már futnak a csatornán az új évadunk új részei. Nagy örömünkre csodálatos előadók fogadták el meghívásunkat, köztük egy már világszerte ismert magyar származású énekesnő is – súgta meg Márk. – Erről egyelőre többet nem árulhatok el, de hamarosan lerántjuk a leplet az ő kilétéről is. De nagyon tehetséges fiatalokat is láthatnak továbbra is műsorunkban a népszerű előadók mellett. Hogy csak néhány nevet említsek, akik biztosan feltűnnek az új évadban: a Dolly Plussz, Takács Nikolas, Karda Bea, az Apostol, Vásáry André, a Shygys, Kaczor Feri és még sokan mások – sorolta a műsor házigazdája.
„Nagyon büszke vagyok rá, hogy a csatornán elsők között indultunk el a műsorral és mára már hamarosan ötödik jubileumunkat ünnepelhetjük együtt, amelynek apropójából októberben készülünk egy nagy ünneplésre a nézőinkkel együtt. Addig is pedig már láthatóak az új részek a Zenebutikon, új előadókkal, megújult arculattal, gyönyörű környezetből jelentkezünk hétről hétre vasárnap 13 órától illetve péntek esténként is. Arra szeretném kérni a kedves olvasókat, hogy ha tehetik, kövessék be Facebook oldalunkat, hiszen ott naprakész információkat találnak a heti műsorokról.”