Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tóth Andi nem viccel! Őrző-védő kutyát farag kedvencéből

Tóth Andi

Hatalmas álma vált valóra Tóth Andinak, miután hazavihette álmai kutyáját, a kölyök rottweilert. A cuki szőrmókra évekig várt, amíg kertes házba nem költözött. Az énekesnő nagyon komolyan veszi gazda szerepét, felelős ebtartóként amint lehetett, trénert fogadott, aki nem csak kedvencét, de őt is képezte. Nyakas Gábor lapunknak elmondta: minden kutyusnak olyan gazdit kíván, mint Andi.

 

Évek óta vágyott saját kutyára Tóth Andi, pontosabban egy saját rottweilerre. Az énekesnő A Sztárban Sztár elindulása előtt költözött egy budai kertes házba Marics Petivel, pár nappal később beköltözött hozzájuk álmai kutyája. A hatalmas tappancsú kölyök azonnal levette a lábáról az ország házibulijának zsűritagját, aki felelős gazdiként szinte azonnal keresett is mellé egy trénert. S bár a kutyaiskolát még együtt kezdték el Petivel, a szakítás után egyértelmű volt, hogy ő marad a nagy kerttel rendelkező albérletben Bailey-vel.

Fotó: Facebook

Nyakas Gábor képzi Andi kedvencét

Az énekesnő hamar rátalált Magyarország egyik legismertebb kutyatrénerére, Nyakas Gáborra, akivel hetente többször is találkoznak, Andi és Bailey együtt tanulnak. Sőt, mint kiderült, nem csak az alap vezényszavakra képezik ki kedvencét, hanem arra is, hogy megvédje. Napi szinten érik ugyanis atrocitások Tóth Andit.

Minden kutyusnak olyan gazdit kívánok, mint Andi – kezdte lapunknak Nyakas Gábor, aki sokat tréningezik Andiékkal. – Még cuki kölyök volt Bailey, amikor megkeresett, hogy szeretné, ha én képezném ki őt és kutyáját is. Eleinte kedvence behívásával, az alap vezényszavakkal foglalkoztunk: ül, fekszik, marad. Bailey és Andi is gyorsan tanultak és szokta nekem küldeni a videókat, hogy amikor nem vagyok ott, akkor is gyakorolnak. De felelős gazdiként azzal is tisztában van, hogy a rottik szeretnek „dolgozni”, innen jött az ötlet, hogy Bailey őrző-védőként is megállná a helyét. S bár a félelmetes külső, meleg, ragaszkodó, bújós szívet takar, ha úgy van kimutatja a foga fehérjét, így ezen is dolgozunk. Az biztos, Andi és kutyája nagyon jó párost alkotnak, bárkitől megvédené!”