Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Csocsesz: Nem gondolkodom a házasságban

A történtek után nem gondolta volna, hogy valaha még boldog lehet, ám Csocseszre egy évvel ezelőtt újra rátalált a szerelem Angéla személyében. A mulatós sztár most lapunknak mesélt arról, milyen a kapcsolatuk, hogyan telnek a hétköznapjaik és mik a tervei a jövőre nézve.

– Egy évvel ezelőtt lett újra szerelmes. Milyen volt ez az esztendő?
A Jóisten velem volt, és életem során ismét megajándékozott a boldogsággal. Nagyon hálás vagyok azért, hogy Angéla van nekem. Csodálatosan telt az elmúlt egy év. Rengeteg szép élményünk volt kettesben. Izgalmasan, de békében és harmóniában élünk együtt.

– Fél éve össze is költöztek. Könnyen vették ezt az akadályt is?
Teljesen, Angélával minden olyan természetes és egyszerűen megy. Nincsenek feszültségek, konfliktusok, viták. Sok mindenben hasonlítunk, de ha mégis van olyan, amiben eltér a véleményünk, valamelyikünk enged vagy kompromisszumot kötünk. Jó érzés úgy hazatérni, hogy vár otthon rám valaki, akivel megoszthatom az életemet.

– Nagyon idillinek tűnik a kapcsolatuk. Felmerült már a házasság kérdése?
Még lánykérés sem volt, és egyelőre tervben sincs. Én nem gondolkodom a házasságban, számomra az csak egy papír, amitől semmi nem változik. Beszéltünk már erről, és a párom sem erőlteti. Ő nem egy követelőzős típus, nagyon jó természete van. Neki sem fontos, sokkal többet jelent a mögöttünk álló esztendő.

 

 

– A gyermekei is elfogadták a párját?
Igen, és ennek nagyon örülök, mert a gyerekeim rendkívül fontosak a számomra, és sokat számít a véleményük. Jól kijönnek vele, és ahogy telik az idő, egyre jobban megszerették Angit. Látják, hogy mennyire boldogok vagyunk együtt, kivirultunk egymás mellett, és nekik ez a legfontosabb. Hetente egyszer legalább átjönnek látogatóba, olyankor mindig főzök nekik valami finomat és beszélgetünk egy jót. Ezek az alkalmak a heteim fénypontjai, hiszen egy asztalnál ülnek azok az emberek, akiket a legjobban szeretek a világon.

– A munkába is elkíséri Angéla?
Ha nem túlságosan messzire megyek, és nincs aznap sok fellépés, akkor szívesen jön velem. Messzebb utakra viszont egyedül megyek. Nekem általában a hétvégék munkával telnek, de ebből nincs közöttünk probléma, a hétköznapokban is sok időt tudunk együtt tölteni. Ha nem dolgozunk, mondhatni sülve-főve együtt vagyunk.

– Mivel töltik a szabadidejüket?
Nem vagyunk egy otthonülős pár, aktív életünk van. Én mindig is szerettem jönni-menni, élményeket, kalandokat szerezni, és szerencsére ebben is hasonlítunk Angélával. Persze van, amikor nekünk is jólesik otthon pihenni, de alapvetően szívesen mozdulunk ki, szükségünk van a változatosságra. Együtt újra felfedezzük a világot. Szeretünk kirándulni, új helyeket megnézni, éttermeket kipróbálni, barátokkal találkozni vagy vendégséget szervezni nekik az otthonunkban. Rengeteget utazunk is. Tavaly nyáron kétszer voltunk Horvátországban, március elején pedig Törökországban jártunk. Most egy időre nem lesz más utazás, mert beindul a munka. A szezonra már most rengeteg fellépésem van lekötve, minden hétvégén koncertezem, de azért majd nyáron 3-4 napra biztos megint ellátogatunk Horvátországba.

– Munka terén milyen tervei vannak?
Nemrég jelent meg az új lemezem, és most szeretnék azokhoz a dalokhoz videoklipet forgatni. Már elkezdtük leszervezni, de várunk arra, hogy beköszöntsön a jó idő. Közben folyamatosan stúdiózok, készülnek az újabb slágerek.