Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Demeter Zsuzsi: Hiszek a sírig tartó szerelemben

A szerelemért érdemes élni igazán – véli Demeter Zsuzsi énekesnő, aki minden porcikájával él-hal a romantikáért. Élete párját 25 évvel ezelőtt ismerte meg, Demeter Róberttel a mai napig úgy szeretik egymást, mint az első pillanatban.

Demeter Zsuzsi a sztarlimonade.hu-nak őszintén mesélt legbelsőbb érzelmeiről, amelyek férjéhez, szerelméhez kötik már két és fél évtizede. Zsuzsi az a fajta nő, aki nem fél kimutatni érzelmeit, és el is várja, hogy viszont szeressék.
Bár a párom nem mindig van romantikus pillanatban, én teljesen az érzelmek rabja vagyok. Már a kapcsolatunk elején szinte minden nap gyertyafényes vacsorákkal vártam őt, miután elaltattam a három gyerkőcünket. Mindenre képes vagyok egy jó pillanatért. Hiszek az örök és sírig tartó szerelemben. A legtöbb férfira nem jellemző a hosszútávú romantika, de valahogy az én kedvesem mindig tudja, mikor és hogyan kell levenni engem a lábamról. Nagyon tudok szeretni és szerelmesnek lenni. Lehet sokan félre is értenek néha, de hihetetlen boldogságot és energiát tud létrehozni a szeretet” – nyilatkozta a gyönyörű énekesnő és hozzátette, úgy érzi, megtalálta a másik felét, máshogy elképzelni sem tudná az életét.

A Valentin nap így igazi ünnep a számára. Alig várja, hogy újabb ürügyre leljen, hogy szerelmének kedveskedhessen.
Mi tartjuk a Valentin napot, egy vacsorával vagy egy wellness hétvégével szoktunk kedveskedni egymásnak ilyenkor, illetve valamilyen kis apró figyelmességgel, virággal lepjük meg a másikat. Szerintem az ilyen szokások, romantikus dolgok tudják életben tartani a szerelmet, a parazsat és a jó kapcsolatot” – mondta el, és azt is elmesélte melyek voltak közös életük legszebb és legromantikusabb momentumai.
Számos ilyen pillanatunk volt az elmúlt 25 év során, de talán az egyik legmeghatározóbb, amikor még csak udvarolt és már búcsúznunk kellett. Megölelt, és akkor úgy ölelt, mintha soha többé nem akarna elengedni. Borzongtam, mondhatnám, hogy kirázott a hideg, de pont nem jó szó erre az érzésre, hiszen akkor tudtam, hogy ő mindig így fog szeretni. Akkor már éreztem, hogy ő az én párom örökre. A mai napig minden nap, reggel megöleljük egymást. A másik, amire ő már szerintem nem is emlékszik, amikor egymás kezére húztuk a jegygyűrűt Egerben a strandon, a medencében. Fiatalok voltunk és szerelmesek” – idézte fel kapcsolatuk legszebb pillanatait az énekesnő.