Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Miki és Niki: Amennyi időnk csak van, azt a kisfiunkkal töltjük

Közös dalt alkotott Miki és Niki valamint a Filtol zenekar frontembere, Dongó. A Jampi Randevú műsorvezetői elárulták: a rock and rollt nehéz újragondolni, magasak az elvárások, hiszen Fenyő Miklós magasra tette a lécet. Az új nóta azonban tetszik az embereknek. A munka mellett a páros legtöbb idejét egyéves kisfiukkal tölti.

 

– A dal ötlete úgy jött, hogy Dongóval (Herr Zoli, Filtol zenekar) beszélgettünk telefonon. Sok dalt alkotunk együtt. A beszélgetés közben elcsattant a bemondás: „miért teszed ezt velem…” Egy duettet terveztünk, este küldte is a vázlatot, mi meg ráillesztettünk egy szöveget – kezdte mesélni kérdésünkre Karacs Miki. – A folyamat itt még nem ért véget, amikor elkészült a demó, az eredetileg elgondolt szöveg jócskán megváltozott. A rock and rollt nagyon nehéz újragondolni. Ez egy kényes stílus, magasak az elvárások is vele szemben. Fenyő Miklós magasra tette a mércét. Vannak bemondások, szavak és mindenki hozzáköti, mi is. Úgyhogy nagyon nehéz ebben a műfajban maradandót, mégis újat alkotni és hű maradni a műfajhoz. De azt látjuk, igaz még nem túl nagy az elérése a dalnak, tetszik az embereknek, ezért is ezt a szerzeményünket választottuk a megjelenésre – magyarázta az énekes, és azt is elárulta, milyen terveik vannak a közeljövőben.
– Természetesen dolgozunk a háttérben, folyamatosan írjuk a dalokat, nem csak magunknak, hanem fiatal tehetségeinknek, de sok zenekarral van együttműködésünk. Egyesületünkön van most a fő hangsúly, pályázatokat írunk eseményekre és tervezzük a szeptember 4-én tartandó Goodbye Nyár Fesztivált, a Csomópont Egyesület szakmai napját. A napokban zártuk az Arany Violin Díj Énekverseny középdöntőjét, nem egészen 40 versenyzőt értékelt a zsűri, ebből 16 továbbjutó lesz a nagydöntőig, ami szakmai napunkon lesz megtartva kültéren, a XV. kerületben, a Bányászparkban szeptember 4-én – sorolta Miki, majd Niki vette át a szót.
– Még tart a nyári turnénk az Egyesületünk produkcióival, elkészült legújabb dalunk is, ami ezen a CD-n is megjelenik egy fiatal tehetség tolmácsolásában lassú verzióban, mi pedig egy gyors változatban hozzuk közszemlére egy videoklippel hamarosan. És növekszik gyönyörű kisfiúnk, aki már elmúlt 1 éves, és amennyi időnk van, azt csak vele töltjük – mosolygott a fiatal anyuka.