Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Miki és Niki: Amennyi időnk csak van, azt a kisfiunkkal töltjük - Sztárlimonádé

Miki és Niki: Amennyi időnk csak van, azt a kisfiunkkal töltjük

Közös dalt alkotott Miki és Niki valamint a Filtol zenekar frontembere, Dongó. A Jampi Randevú műsorvezetői elárulták: a rock and rollt nehéz újragondolni, magasak az elvárások, hiszen Fenyő Miklós magasra tette a lécet. Az új nóta azonban tetszik az embereknek. A munka mellett a páros legtöbb idejét egyéves kisfiukkal tölti.

 

– A dal ötlete úgy jött, hogy Dongóval (Herr Zoli, Filtol zenekar) beszélgettünk telefonon. Sok dalt alkotunk együtt. A beszélgetés közben elcsattant a bemondás: „miért teszed ezt velem…” Egy duettet terveztünk, este küldte is a vázlatot, mi meg ráillesztettünk egy szöveget – kezdte mesélni kérdésünkre Karacs Miki. – A folyamat itt még nem ért véget, amikor elkészült a demó, az eredetileg elgondolt szöveg jócskán megváltozott. A rock and rollt nagyon nehéz újragondolni. Ez egy kényes stílus, magasak az elvárások is vele szemben. Fenyő Miklós magasra tette a mércét. Vannak bemondások, szavak és mindenki hozzáköti, mi is. Úgyhogy nagyon nehéz ebben a műfajban maradandót, mégis újat alkotni és hű maradni a műfajhoz. De azt látjuk, igaz még nem túl nagy az elérése a dalnak, tetszik az embereknek, ezért is ezt a szerzeményünket választottuk a megjelenésre – magyarázta az énekes, és azt is elárulta, milyen terveik vannak a közeljövőben.
– Természetesen dolgozunk a háttérben, folyamatosan írjuk a dalokat, nem csak magunknak, hanem fiatal tehetségeinknek, de sok zenekarral van együttműködésünk. Egyesületünkön van most a fő hangsúly, pályázatokat írunk eseményekre és tervezzük a szeptember 4-én tartandó Goodbye Nyár Fesztivált, a Csomópont Egyesület szakmai napját. A napokban zártuk az Arany Violin Díj Énekverseny középdöntőjét, nem egészen 40 versenyzőt értékelt a zsűri, ebből 16 továbbjutó lesz a nagydöntőig, ami szakmai napunkon lesz megtartva kültéren, a XV. kerületben, a Bányászparkban szeptember 4-én – sorolta Miki, majd Niki vette át a szót.
– Még tart a nyári turnénk az Egyesületünk produkcióival, elkészült legújabb dalunk is, ami ezen a CD-n is megjelenik egy fiatal tehetség tolmácsolásában lassú verzióban, mi pedig egy gyors változatban hozzuk közszemlére egy videoklippel hamarosan. És növekszik gyönyörű kisfiúnk, aki már elmúlt 1 éves, és amennyi időnk van, azt csak vele töltjük – mosolygott a fiatal anyuka.