Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Henna új lemezzel tér vissza a babázásból – Nem szeretne újra szülni

Egy évvel ezelőtt történt meg vele a csoda, Henna édesanyává vált. Az énekesnő minden figyelmét gyermekének, Csabikának szentelte, így a karrier saját bevallása szerint is egy kissé háttérbe szorult. Sokszor nehezen hagyta hátra kisfiát, ezért néhány munkáját le is mondta, de jövő év elején nagy visszatérésre készül Sihell Ferryvel közösen.

 

Nagyot fordult a világ a mulatós énekesnővel, Hennával: tavaly életet adott gyermekének, így egy időre le kellett tennie a mikrofont. Új és izgalmakkal teli feladat volt számára anyaként helytállni a hétköznapokban, szerencsére mindvégig sok segítsége volt. Párja is jócskán kivette a részét az apai teendőkből, szülei, a büszke nagyszülők pedig igyekeztek a lehető legtöbb terhet levenni Henna válláról. Boldog családdá váltak Csabika születése után.
„Kicsit még mindig furcsa, hogy már anyuka vagyok, mindig van mit tanulni, de nagyon élvezem. A kisfiam nagyon jó baba, az egész család nagyon szereti, szebbé tette az életünket” – árulta el a Sztár Limonádénak Henna, aki egy évvel ezelőtt adott életet Csabikának.

Szülei sokat segítenek, imádnak unokázni

Henna nem tervez további családbővítést, úgy érzi, az ő hármasuk így kerek, ahogy most van.
„Mindig az volt az álmom, hogy 30 éves koromig szüljek, ez sikerült, és így minden tökéletes. Nem tervezünk neki testvért, nekem sem volt testvérem. Unokatestvérem viszont igen, ahogy Csabikának is. A mai világban egy gyereket is nehéz felnevelni, nemhogy többet. Inkább neki próbálunk mindent megadni, amit csak tudunk” – tette hozzá az énekesnő, aki mondhatni szerelmes kisfiába.
„Nagyon jóra való fiú, sokat mosolyog, barátságos, bátor és mindig jókedvű. Szerencsések vagyunk, hogy a szülei lehetünk. Igyekszünk szeretetben felnevelni, és mindent megadni, amire szüksége van. A szüleim nagyon sokat segítenek ebben. Ők is nagyon fiatalok, apukám 52, anyukám 46 éves, ezért aktívan ki tudják venni a részüket az unokázásból” – magyarázta Henna.


Henna hétvégente már dolgozni is eljár
A fellépések persze most sem maradhatnak el, Henna rendszeresen találkozik közönségével.
„Olyankor a törpike a mamánál és a papánál van, mert az apukája is sokat dolgozik. Könnyen meg szoktuk oldani, inkább csak nekem nehéz lelkileg elmenni Csabika mellől” – vallotta be a fiatal édesanya, aki bár gyermeke mellett is szeretne helytállni, a színpadot sem akarja maga mögött hagyni.
„Volt, hogy néhány tévés felvételt lemondtam, hogy otthon lehessek vele, de szeretnék a jövőben több figyelmet szentelni a zenélésnek” – mondta. Hennától megtudtuk a nagy hírt, hogy új dalokkal is készül.
„Igyekszünk a stúdiózást Ferryvel összeegyeztetni, hogy januárban, februárban már lemezbemutató koncerttel lephessük meg a közönségünket” – nyilatkozta lapunknak az énekesnő.