Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Dudar Feri még a földeket is mulatva munkálja

Dudar Feriéknek idén nem fér bele családjával a nyaralás, de mint mondja: szerencsére hozzájuk nagyon közel van a Balaton. Így ennyivel be is érik, mert rengeteg a munkájuk. A mulatós énekes elárulta: nagyon szereti a munkáját, de a zene tölti fel igazán.

 

– Igazi mulatós gazdaként emlegetnek már téged. Ilyenkor nyáron is sokat vagy kint a földeken?

– Igen, hallottam már én is, hogy „Feri még a földeket is mulatva munkálja”. Ennek csak örülni tudok, hogy ez is eszébe jut az embereknek rólam, hiszen mind a kettő szakmát szeretem csinálni. Nyáron, a nagy melegben is sokat dolgozunk a földeken, hiszen az aratás nagyon lényeges munka, amit szerintem minden gazda örömmel csinál. Szerencsére a mostani modern gépekben már benne van a légkondi, de ettől függetlenül fárasztó a sok munka. Ehhez még hozzáadódnak a fellépések, a bulik, amiket nagy örömmel csinálok, hiszen a zene életem egyik legfontosabb része, főleg amikor a színpadon vagyok és látom, hogy mennyire sok ember szereti a jó zenét, és hogy mennyire nagy örömmel fogadnak. Ezt próbálom meghálálni nekik úgy, hogy jókedvre derítem őket!

– Milyen dallal kerültél a mostani válogatáslemezre?

– A mostani Aranyalbum CD-re egy jó kis vidám dalt választottam, amelynek a szövegét és a zenéjét is magam szereztem. A „Húzzad neki prímás” című dalt hallgathatják a kedves emberek a lemezen.

– Idén lesz nyaralás?

– Az idei évben sajnos nekünk a nyaralás előreláthatólag elmarad, mivel a feleségem és én is sokat dolgozunk. Szerencsére nekünk a Balaton nagyon közel van, így megadatik az a lehetőség számunkra, hogy délutánonként leszaladjunk pár óra fürdésre a családdal. Természetesen, ha az időnk megengedi, és az időjárás is kegyes lesz hozzánk, előfordulhat, hogy nézünk valami belföldi, rövid nyaralást. Mindenkinek kellemes nyarat kívánok!