Dudar Feri még a földeket is mulatva munkálja

Dudar Feriéknek idén nem fér bele családjával a nyaralás, de mint mondja: szerencsére hozzájuk nagyon közel van a Balaton. Így ennyivel be is érik, mert rengeteg a munkájuk. A mulatós énekes elárulta: nagyon szereti a munkáját, de a zene tölti fel igazán.

 

– Igazi mulatós gazdaként emlegetnek már téged. Ilyenkor nyáron is sokat vagy kint a földeken?

– Igen, hallottam már én is, hogy “Feri még a földeket is mulatva munkálja”. Ennek csak örülni tudok, hogy ez is eszébe jut az embereknek rólam, hiszen mind a kettő szakmát szeretem csinálni. Nyáron, a nagy melegben is sokat dolgozunk a földeken, hiszen az aratás nagyon lényeges munka, amit szerintem minden gazda örömmel csinál. Szerencsére a mostani modern gépekben már benne van a légkondi, de ettől függetlenül fárasztó a sok munka. Ehhez még hozzáadódnak a fellépések, a bulik, amiket nagy örömmel csinálok, hiszen a zene életem egyik legfontosabb része, főleg amikor a színpadon vagyok és látom, hogy mennyire sok ember szereti a jó zenét, és hogy mennyire nagy örömmel fogadnak. Ezt próbálom meghálálni nekik úgy, hogy jókedvre derítem őket!

– Milyen dallal kerültél a mostani válogatáslemezre?

– A mostani Aranyalbum CD-re egy jó kis vidám dalt választottam, amelynek a szövegét és a zenéjét is magam szereztem. A „Húzzad neki prímás” című dalt hallgathatják a kedves emberek a lemezen.

– Idén lesz nyaralás?

– Az idei évben sajnos nekünk a nyaralás előreláthatólag elmarad, mivel a feleségem és én is sokat dolgozunk. Szerencsére nekünk a Balaton nagyon közel van, így megadatik az a lehetőség számunkra, hogy délutánonként leszaladjunk pár óra fürdésre a családdal. Természetesen, ha az időnk megengedi, és az időjárás is kegyes lesz hozzánk, előfordulhat, hogy nézünk valami belföldi, rövid nyaralást. Mindenkinek kellemes nyarat kívánok!