Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gitus: Nem változtatott meg az anyaság - Sztárlimonádé

Gitus: Nem változtatott meg az anyaság

A Szlovákiában élő énekesnőnek két csodálatos kislánya van. Neki sem könnyű összeegyeztetni a munkát és az anyaságot, de családja segítségével minden problémából megtalálja kiutat és a megoldást.

 

– Melyik daloddal szerepelsz a CD-n és az miről szól?

– A jöjj vissza című dalommal. Számomra nagyon sokat jelent ez a szerzemény, mert édesapám írta a szöveget és a zenét is. Gyermekkoromtól dalolgatta nekem és anyukámnak, mert a szerelemről, szeretetről szól.

– Mennyire álltak vissza a koncertek, fellépések a karantén vége után?

– A koncertek úgy ahogy, apránként, de hála Istennek visszatértek. Vannak lekötve nyilvános fellépések és persze zártkörű rendezvények.

– Megírtuk, hogy ti is elkaptátok a vírust és elég rosszul viseltétek. Hogy vagytok azóta?

– Sajnos volt benne részünk, de szerencsére már túl vagyunk rajta, és azóta rendben vagyunk. Igaz, hagyott maga után nyomokat, de kezelhető. Most jelen pillanatban nincs semmi mellékhatás, reméljük ez így is marad.

– Hogyan tudod a karrieredet összeegyeztetni a családdal?

– Két gyermekem van, akik mellett sosem unatkozom. Vannak időszakok, amikor könnyedén tudok logisztikázni, aztán jön egy hullám, amikor nehezebb, de a családom segítségével mindig megtaláljuk a kiutat és a megoldást. Sajnos az időből sose elég, de anyukám mindig mellettem van. Ő vigyáz a lányokra, ha zártkörű rendezvény van. Nyilvános eseményekre pedig jönnek velem.

– Miben változtatott meg téged az anyaság?

– Ez egy jó kérdés! Igyekszem mindent megtenni a gyerekekért, ami csak tőlem telik, és maximálisan betölteni az anyaszerepet. Konkrét változást nem észlelek magamon, de biztos sok mindenhez másként állok.