Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Horváth Alby: Szabolcsi származású vagyok, a szüleim 20. gyermekeként nevelkedtem fel Nyírkátán

Horváth Alby

– Évek óta jelen vagy a hazai zenei életben. Hogyan sikerül ebben a nehéz helyzetben is kiszolgálni a közönségedet? 

– Hála Istennek sokan követnek a közösségi oldalakon, akik nagyon lelkesek és nagy figyelemmel kísérik munkásságomat, aminek természetesen nagyon örülök és boldog vagyok! Sajnos a vírus a zeneipart is elérte, így a koncertjeim elmaradnak, viszont sok tv-felvételre meghívnak, ezért a televízión keresztül is találkozhatnak velem a kedves rajongóim.

– Milyen tervekkel érkeztél a Trimedio kiadóhoz?

– Szeretném népszerűsíteni a zenei munkásságomat, saját szerzeményeimet, több lemezt kiadni, sok dalt írni. Régi tervem volt a Trimedio csoporthoz csatlakozni, mely amióta létrejött, gőzerővel dolgozunk együtt, nagy sikerrel. A Trimedio kiadó közreműködésével hamarosan megjelenik a második nagylemezem, melyet rajongóim már nagyon várnak!

– Hogyan telnek mostanában a hétköznapjaid?

– A hétköznapjaimban házfelújítással foglalkozom, mely az időm nagy részét kitölti, de természetesen a zene sem hiányozhat az életemből, így a dalok írása sem marad el, és mindig tudok időt szakítani a stúdiómunkálatokra is, hangmérnökömnél, barátomnál Szász M. Attilánál. Ezen felül tehetséges előadók menedzselésével is foglalkozom, mostanában többen is megkerestek, hogy segítsek a zenei pályájuk egyengetésében.

– Miképpen készülsz az idei ünnepekre?

– Hála Istennek nagy családom van, 3 gyermekem, 2 unokám, egy kitartó és nagyon türelmes feleségem. Imádom a karácsonyi ünnepeket, hiszen számomra a legszebb ünnepet jelenti. A karácsony az, amikor összejön a család apraja és nagyja. Tervezzük, ki milyen ajándékot kapjon, és a finom ételek sem maradhatnak el az asztalról, főként a szabolcsi töltött káposzta. Szabolcsi származású vagyok, a szüleim 20. gyermekeként nevelkedtem fel Nyírkátán. Amíg a szüleim éltek, szinte minden családtagom összejött, közel 300–an voltunk karácsonykor. Mára már szűkebb családi körben zajlik a karácsonyi ünnep.

– Milyen terveid vannak az új évre?

– Rengeteg tervem van az új évre, többek között a 2. nagylemezem kiadása mellett elkezdem írni a harmadik dalait is. Nagyon szeretek dolgozni, így remélem, bővíteni tudom a vállalkozásomat, továbbá több, feltörekvő énekesnek szeretnék segíteni. Annak idején, amikor én a zenei pályámat kezdtem, tapasztaltam, hogy nem könnyű segítség nélkül érvényesülni, megtanultam saját magam menedzselni. Ma már nagyon örülök, hogy másoknak én segíthetek ebben. Minden időmet a családom, a munkám és a zene tölti ki, hogy mit hoz az új év, az még a jövő zenéje!