Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Judy: Majával van értelme a tradicionális hagyományok szerint ünnepelni

Judy és családja

„Ahol gyerek van, értelmet kap az ünnep. Nálunk Maja hozta vissza a karácsonyt, vele van értelme a tradicionális hagyományok szerint ünnepelni. Mivel egész évben én vagyok a konyhában, úgy alakult, hogy karácsonykor Balázs veszi át tőlem ezt a szerepet. A halételek nagy mestere, így a halászlé nem hiányozhat nálunk az ünnepi asztalról. Így vagyunk a töltött káposztával is, vagy a sült kacsacombbal is, és mindig csodálatos menü áll össze. Szerencsére egyáltalán nem vagyunk édesszájúak, de Majával nagyon jó közös program a sütkérezés. Nagy kedvence a hólabda, ezért biztosan fogunk készíteni. Szeretem nézni, ahogy élvezi minden pillanatát” – kezdte lapunknak Judy, majd azt is elárulta, férje örömmel segít neki a háztartásban, ha kell, megragadja a porszívót is, és idén sem marad el a házuk feldíszítése.

„Nem véletlenül a kedvenc ünnepem. Ilyenkor minden irányból világít a házunk, pedig nem szeretem a giccses dolgokat. Mindig megfájdul a szívem, amikor véget ér a karácsony, és mindent elpakolunk, megszűnnek a csodás fények, eltűnnek a lakáskiegészítők” – mesélte az énekesnő, majd elárulta, tart attól, hogy ezúttal a szülők nélkül kell majd ünnepelnie.

„Nálunk az a szokás, hogy karácsony másnap jön össze a család. Sajnos idén még nem tudjuk, hogyan alakul mindez a járványhelyzet miatt. December 24-én mindig hármasban vagyunk, ez a nap nagyon hangulatos szokott lenni. Szinte egész nap mennek a mesék, vagy zenét hallgatunk, de szoktunk sokat játszani is Majával. Szeretem, mert a gyerekkoromat idézi, jó visszagondolni, mert nálunk is mindig bensőséges volt a karácsony. Szeretek családi körben lenni, mindig is családcentrikus voltam. Jó nézni a kanapéról, ahogy Maja egyesével bontogatja az ajándékokat. Mindennek nagyon tud örülni, nagyon komolyan veszi, ilyenkor írunk a Jézuskának is.”

Az énekesnő kedvenc karácsonyi receptjei a decemberi lapszámunkban olvashatóak!