Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kiderült a titok! – Jami: Sándor Évi az édestestvérem

Kiderült a családi titok! Ezelőtt soha nem szerepeltek együtt, most a Sztár Limonádénak árulta el Sándor László Jami, hogy a híres énekesnő, Sándor Évi az édestestvére.

Nem csoda, hogy a nyilvánosság nem tudott a családi kötelékről, a két sztár ugyanis nem mindig ápolt felhőtlen viszonyt. Az elmúlt években találtak újra egymásra.
„Sándor Évi az édestestvérem. Most már nagyon jó a viszonyunk, de ez nem mindig volt így, régen nem értettük meg egymást. Gyerekkorunkban együtt nőttünk fel, jó családban, de aput hamar elvesztettük, akkor változtak meg a dolgok. Én kőbányai gyerek voltam, szerettem az éjszakát, a bulit, a piát, a bandákat, a húgom viszont teljesen más életet élt. Zenét tanult, konzervatóriumot végzett, mindig tudta, mit akar az életben, nagyon büszke vagyok rá” – kezdett bele történetébe Jami.

A rapper új életet kezdett

Most már maga is látja, rossz úton járt, de még időben visszafordult és új célokat keresett az életben. Jami most már boldog és tudja, óriási kincs, hogy testvére mindenben mellette áll.
„Utólag teljesen belátom, hogy igaza volt. Már teljesen leszámoltam a régi életemmel, minden erőmmel a munkára és a családomra koncentrálok, és így sokkal jobban érzem magam. Most már a magánéletben is kikérem a húgom tanácsát, teljesen baráti, testvéri a kapcsolatunk” – tette hozzá büszkén a rapper.

A színpadon is összeállhat a testvérpár

Nem csak a magánéletben, zenei téren is meglehetősen különbözik Jami és Sándor Évi, ezért nem született eddig közös produkció.

„A testvérem igazi, profi zenész, rengeteget vokálozik és gyerekkora óta zongorázik. Én ezzel szemben rappelek, szövegeket írok, meglehetősen más a stílusunk. Viszont az utóbbi időben már kezdünk közelíteni egymás ízléséhez, azt mondja, hogy most kezdek beérni zeneileg és már neki is tetszenek a dalaim. Akár még az is lehet, hogy valamikor készítünk egy közös dalt” – súgta meg a zenész.