Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kis Grófo mégsem költözik el Szolnokról – Nem hagyja magára édesanyját

Kis Grófo

Hatalmas csapás érte Kis Grófot és családját a karácsonyi ünnepek előtt. Édesapját koronavírus-fertőzéssel szállították kórházba, hosszú napokon át küzdöttek az életéért, de az orvosok nem tudták megmenteni. Grófoékat teljesen lesújtotta a családfő halála, nem voltak felkészülve arra, hogy szeretett édesapjukat elveszítik.
„Nagyon hiányzik édesapám, mérhetetlen fájdalmat jelent az ő elvesztése, de itt van velünk mindig és azt szeretné, ha nem szomorkodnánk örökké. Egymásra támaszkodunk, ahogy eddig is mindig, de most a bajban még jobban odafigyelünk egymásra és segítjük a szeretteinket. A gyerekekre is külön figyelmet fordítunk, hogy minél kevésbé sérüljenek ebben az időszakban.” – árulta el lapunknak az énekes, aki édesapja elvesztése miatt komoly döntésre szánta el magát.

Bár évek óta készült a váltásra és az egész család nagyon várta az új élet kezdetét, a tragédia után egy percig sem gondolkodott azon, hogy eladja-e újonnan épült házát. Az énekes ugyanis Biatorbágyon vásárolt egy ezer négyzetméteres telket, amire házat is épített felesége és a gyerekek igényei szerint. Grófo azt tervezte, hogy maga mögött hagyja szülővárosát, Szolnokot és a főváros közelébe költözik családjával, hogy gyermekei a legjobb oktatásban részesüljenek.
„Édesapám elvesztése mindent megváltoztatott a családban, nem hagyom magára az édesanyámat, akinek szüksége van most a fiai közelségére. Nagyon óvjuk őt ebben az időszakban, minden nem többször látogatjuk, az estéket pedig velünk és Gyémiékkel tölti” – mondta Grófo, akinek most újra kell terveznie, de nem bánja, mert a család az első.
„A ház majdnem felépült Biatorbágyon, el fogom adni és majd itt Szolnokon fogunk kialakítani egy új otthont. A gyerekek itt fognak iskolába járni, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő, a továbbtanulásukkor újragondoljuk a költözést” – tette hozzá.

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!