Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Kis Grófo mégsem költözik el Szolnokról - Nem hagyja magára édesanyját - Sztárlimonádé

Kis Grófo mégsem költözik el Szolnokról – Nem hagyja magára édesanyját

Kis Grófo

Hatalmas csapás érte Kis Grófot és családját a karácsonyi ünnepek előtt. Édesapját koronavírus-fertőzéssel szállították kórházba, hosszú napokon át küzdöttek az életéért, de az orvosok nem tudták megmenteni. Grófoékat teljesen lesújtotta a családfő halála, nem voltak felkészülve arra, hogy szeretett édesapjukat elveszítik.
“Nagyon hiányzik édesapám, mérhetetlen fájdalmat jelent az ő elvesztése, de itt van velünk mindig és azt szeretné, ha nem szomorkodnánk örökké. Egymásra támaszkodunk, ahogy eddig is mindig, de most a bajban még jobban odafigyelünk egymásra és segítjük a szeretteinket. A gyerekekre is külön figyelmet fordítunk, hogy minél kevésbé sérüljenek ebben az időszakban.” – árulta el lapunknak az énekes, aki édesapja elvesztése miatt komoly döntésre szánta el magát.

Bár évek óta készült a váltásra és az egész család nagyon várta az új élet kezdetét, a tragédia után egy percig sem gondolkodott azon, hogy eladja-e újonnan épült házát. Az énekes ugyanis Biatorbágyon vásárolt egy ezer négyzetméteres telket, amire házat is épített felesége és a gyerekek igényei szerint. Grófo azt tervezte, hogy maga mögött hagyja szülővárosát, Szolnokot és a főváros közelébe költözik családjával, hogy gyermekei a legjobb oktatásban részesüljenek.
“Édesapám elvesztése mindent megváltoztatott a családban, nem hagyom magára az édesanyámat, akinek szüksége van most a fiai közelségére. Nagyon óvjuk őt ebben az időszakban, minden nem többször látogatjuk, az estéket pedig velünk és Gyémiékkel tölti” – mondta Grófo, akinek most újra kell terveznie, de nem bánja, mert a család az első.
“A ház majdnem felépült Biatorbágyon, el fogom adni és majd itt Szolnokon fogunk kialakítani egy új otthont. A gyerekek itt fognak iskolába járni, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő, a továbbtanulásukkor újragondoljuk a költözést” – tette hozzá.

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!