Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Kis Grófo megszöktette otthonról feleségét - Sztárlimonádé

Kis Grófo megszöktette otthonról feleségét

Nagy port kavart a Fekete Vonat egykori sztárjának, Beatnek a története. Lányát ugyanis a roma hagyományok szerint szöktették meg otthonról, az édesapa viszont teljesen kétségbeesett és a rendőrséghez fordult. Annak idején Kis Grófo is titokban, engedély nélkül vitte haza jelenlegi feleségét, Tündét, akinek családja szintén nem örült a váratlan helyzetnek.

 

Egy családi rendezvényen ismerkedett meg Kis Grófo gyermekei édesanyjával 11 évvel ezelőtt. Mint meséli, Tünde már akkor érezte, egymáséi lesznek, az idő pedig őt igazolta. A következő találkozáskor az akkor még kevésbé ismert zenész engedélyt kért az udvarlásra. Rendszeresen járt édesapjával Szolnokról Esztergomba a lány családjához, és végül az esküvőre is kezet fogtak.

“Mi azonban már nem tudtunk várni, ezért szöktettem meg otthonról Tündit. Fényes nappal mentem érte, nem is mertem a házuk előtt leparkolni. Ő kisurrant a házból, és meg sem álltunk Szolnokig” – mesélte el a roma énekes, aki saját családját is kész tények elé állította.

“Először nem örültek, de aztán elfogadták. Végül is fiúgyermek vagyok, a roma hagyományoknak megfelelően cselekedtünk, Tündi családja azonban egy ideig engesztelhetetlen volt” – árulta el Grófo. Végül első gyermekük, Lacika születésénél tört meg a jég. Az apósék is elfogadták a helyzetet, végül helyreállt a családi béke.

Negyedik gyermekre vágyik kis Grófo

Igazi hagyománykövető az énekes! Három gyermeket nevelnek Tündével, de családbővítésre készülnek.

“A Grófo családban az a szokás, hogy négyen vagyunk testvérek. Nálunk most három gyerek van, szeretnénk egy negyediket. A két fiú, Lacika és Armandóka mellé egy újabb kislányt szeretnénk Brilliána mellé. Úgy kerek, ha ők is négyen lesznek, akár csak én, a testvéreimmel. Nálunk ez a hagyomány” – árulta el a családfő.

Grófoéknál nehéz volt az év vége

Nagy Grófo halála rányomta a bélyegét a családi ünneplésre. A gyerekek kedvéért kitettek magukért, de a szívük gyászolt. Hiányolták a családfőt a megterített asztal mellől, akinek feladatait idősebb fia, Kis Grófo vette át. Ő felel azért, hogy a hagyományokat tartsák és a rokonok összetartsanak, továbbra is megtörhetetlen maradjon köztük a kötelék.

“Egyszerűen hihetetlen számomra még a mai napig is. Egyet megígértünk az öcsémmel édesapánknak, hogy biztosan tenni fogunk azért, hogy édesapánk neve mindig fennmaradjon. Méltók leszünk a nevéhez, hogy ő mindig büszke legyen ránk! Mindenki addig tisztelje egymást, még megteheti, mert ez az élet nagyon rövid, sajnos” – írta közösségi oldalán a zenész.