Kocsis Janika: Teljes mértékben felborította a rutinszerű életemet a járvány!

Kocsis Janika

– Hogyan telnek idén nálatok az ünnepek?

– Idén is, mint mindig, családi körben, meghittségben várjuk a szeretet ünnepét! Két kiskorú gyermekem (6, 9 évesek) teljesen átírták az értékrendemet, és az időbeosztásomat. Látni őket felnőni, és részt venni minden napjukban boldogsággal tölt el, de karácsonykor ezek az érzések hatványozottan felerősödnek.

– Mennyire lett a járvány miatt más az életed?

– Teljes mértékben felborította a megszokott, rutinszerű életemet körülbelül 8 hónapja, és sajnos még mindig nem tudni, milyen jövő előtt állunk. Sajnos nem lehet nem beszélni róla… Más vállalkozásban kellett gondolkodnom, és a több évtizedes hivatásomat nem gyakorolhatom a hatályos intézkedések miatt!

– Új slágerek készültek azért?

– Természetesen! Ha már ilyen kényszerűséget kell megélni, akkor próbálja az ember a lehetőségeihez mérten a legjobbat kihozni belőle! Nálam egy vadonatúj szólóalbumot sikerült ez idő alatt elkészíteni. Szám szerint a harmadikat. A megjelenést illetően még van egy kis utómunkálat hátra belőle, de reményeim szerint, rövidesen a boltok polcain is megtalálható lesz!

– Hogyan képzeled el az idei szilvesztered?

– Korábban úgy képzeltem, mint az előző években, hogy több száz vendéggel és rajongókkal közösen ünnepeljük az év utolsó napját, de az élet felülírta. Így, ha nem lehet koncertezni, akkor valószínűleg szűk körben mondunk búcsút az idei fránya évnek.

– Milyen tervekkel, célokkal vágsz neki az új esztendőnek?

– Tervek azok mindig vannak, de a főbb céljaim között szerepel, hogy több videoklipet készítsek, mert sajnos ebből nekem még nagyon kevés van. Ezeknek a számát szeretném a jövőben növelni!