Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Ladinek Judit: Mi már örökre menyasszony és vőlegény maradunk - Sztárlimonádé

Ladinek Judit: Mi már örökre menyasszony és vőlegény maradunk

Az 52 esztendős színésznő a TV2 napi sorozatának gátlástalan Erikáját alakítja, aki minden helyzetben kimondja, amit gondol. Ladinek Judit a valóságban azonban nem ilyen, visszafogott és kedves nő, aki immáron nyolc éve boldog párkapcsolatban él kollégájával, Molnár Lászlóval. Bár a két színész már az első évben eljegyezte egymást, boldogságukhoz nem hiányzik a házasság.

 

Judit a TV2 Doktor Balaton című sorozatának elvált férfifaló, szemtelen, pimasz Erikáját játssza, aki mindig kimondja azt, amit gondol.

„Egy másik szerep castingjára hívtak el, amit végül nem kaptam meg, majd egy hónap múlva felhívtak, hogy van egy másik karakter, akire engem szeretnének. Nagyon megtetszett Erika, mert igazán polgárpukkasztó és ösztönös nő. Kicsit olyan személy, amilyen titkon mindenki szeretne lenni, de nincs hozzá elég bátorsága” – kezdi lapunknak a sorozatsztár, aki bár sokkal visszafogottabb hölgy, ő is szokott élni a nőiességével.

„Hasonlóan talpraesett, életrevaló, határozott ember vagyok, és bevallom, volt olyan szituáció, amikor használtam a bájaimat. Jobban tudtam érvényesülni úgy, hogy csinosan és kedvesen mosolyogtam a másikra. Szerintem ezzel nincs semmi probléma addig, amíg megtartjuk a megfelelő határokat.”

„Fokozatosan alakult ki a szerelem közöttünk”

A színművész Erikához hasonlóan egyszer elvált már, de Judit a való életben nyolc évvel ezelőtt megtalálta a szerelmet Molnár László színművész mellett.

„Látásból ismertük már egymást, hiszen mind a ketten szakmabeliek voltunk. A Madách Színházban a Mamma Mia! próbáján kerültünk közelebbi viszonyba. Fokozatosan alakult ki a szerelem közöttünk. Voltak bennem az irányába falak azért, mert Laci előző felesége, Tunyogi Bernadett az osztálytársam volt. Bár akkor már rég külön éltek, ez mégis fék volt bennem. Aztán ezeket a falakat Laci az energikus és karizmatikus egyéniségével hamar lebontotta. Hiába voltak fenntartásaim, erősebbek voltak az iránta táplált érzéseim” – meséli Judit, aki bár már évek óta menyasszony, nem tervezi az esküvőt.

„Laci a kapcsolatunk első évébe megkérte a kezem, de aztán mindig közbejött valami, ami miatt nem házasodtunk össze. Nekem ennyi idősen már kicsit viccesen hangzik egy álomesküvő, és annyira nem is vágyom rá. Szerintem mi már örökre menyasszony és vőlegény maradunk. Valójában házaspárként tekintünk egymásra, úgy is élünk, sőt sokszor szólítjuk egymást férj és feleségnek.”

„A színpad számomra létszükséglet, ami nélkül nehezen tudnék élni”

A két színész a pandémia előtt költözött be új vidéki otthonába, ami teljesen megváltoztatta az életüket.

„Lassan három éve az agglomerációban élünk, amit nagyon imádunk. Lett kertünk, amivel az elején nem volt különösebb tervünk. Aztán, ahogy jött a vírushelyzet, és átmenetileg megszűnt a munkánk, elkezdtem kertészkedni. Vettem növényeket, amiket azóta is nagy szeretettel gondozok. Nemcsak dísznövényeim, hanem kis veteményesem is van, sőt komposztálok is. Egyáltalán nem teher számomra, nekem ez valódi kikapcsolódás és feltöltődés. Alig várom, hogy a szabadnapjaimon kertészkedjem. Fantasztikus látni, ahogy a magokból, kis palántákból, hagymákból milyen csodák nőnek ki. Egyébként is nagyon megszerettük a természetet. Az erdő mellett lakunk, lett egy németjuhász kutyánk is, akivel sokat sétálunk a környéken vagy csak ülünk kint a teraszon és hallgatjuk a madarak csicsergését” – mondja az előadóművész, aki el tudná magát képzelni gazdasszonyként.

„Ha ne adj Isten úgy alakulna a helyzet, hogy fel kéne adnom a színészetet, szerintem nagy farmon élnék, ahol állatokat tartanék és növényeket termesztenék. Bár biztos nem lenne olyan teljes az életem, mint most. A színpad számomra létszükséglet, ami nélkül nehezen tudnék élni. Szerencsére újra rengeteg munkám van: a színházba sokat játszom és a Fésűs Nellyvel valamint Détár Enikővel közös Dívák produkcióval is rengeteg fellépésünk van.”