Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Megszületett Wiragh kisfia - „Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen gyönyörű babácska édesanyja lehetek” - Sztárlimonádé

Megszületett Wiragh kisfia – „Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen gyönyörű babácska édesanyja lehetek”

Badi Wiragh anyai örömök elé nézett. A Trimedio felfedezettje a boldog időszakról örömmel mesélt a Sztár Limonádénak és büszkén mutatta meg kisfiukat is.

 

„A terhesség szerencsére nem viselt meg annyira, az első időszak volt picit nehezebb, de összességében azt lehet mondani, hogy zavartalanul zajlott le a kismamaidőszakom – kezdte a Sztár Limonádénak a gyönyörű énekesnő. – Szépen, lassan kifestettük, berendeztük a kisfiunk szobáját, apránként beszereztünk minden szükséges dolgot, bár ebben a nagyszülők is nagy segítségünkre voltak. Napról-napra, hétről-hétre egyre jobban ráhangolódtunk a kicsi baba érkezésére. Az utolsó hetekben nagyon izgatottak voltunk, jóval korábban már bepakoltam a baba-mama kórházi kelengyét. Bevallom, az öröm és a meghatódottság mellett nagy volt bennem a félelem is, hiszen Pereszlai Márk Csongor az első gyermekünk” – mosolygott Wiragh.

A kisfiú Zalaegerszegen, császármetszéssel jött a világra.

„Igazság szerint a szülés nagyon megviselt, de szerencsére a kórházban jó kezekben voltam. Ezekben a napokban Márk szinte 24 órában velem volt, így viszonylag gyorsan belerázódtam a baba ellátásába, gondozásába, volt kis időnk egymásra hangolódni, „összeszokni”. 4 fárasztó nap után hazaengedtek bennünket. A férjem és a nagyszülők szerető gondoskodása, segítsége lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a babára, és a regenerálódásra tudjak, tudjunk koncentrálni. Már csak annyit tudok mondani, hogy nagyon büszke vagyok arra, hogy egy ilyen gyönyörű babácska édesanyja lehetek, és hálás vagyok az életnek, hogy rátaláltam a férjemre, s arra, hogy egy szerető család tagja lehetek. Úgy érzem, minden a helyére került, és csodák igenis léteznek!”