Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Most minden a pici baba körül forog Mikinél és Nikinél

Mikihez és Nikihez, a Jampi Randevúi házigazdáihoz nemrégiben érkezett meg a gólya. A kis pici babáról most a Sztár Limonádénak meséltek kicsit, és azt is elárulták: a mindennapok ettől függetlenül ugyanúgy zajlanak mint eddig, és a koncertnaptáruk is lassan megtelik.

 

– Nem hagyományosnak mondható nektek az idei év, hiszen megszületett az első pici babátok. Hogy vagytok?

– Nagyon jól vagyunk, minden rendben van, már lassan a koncertnaptárunk is telítődik, elindultak a felkérések, áldjuk az eget érte. Természetesen mi folytatjuk a munkánkat ott, ahol abbahagytuk gyakorlatilag. A baba is nagyon jól bírja a körülményeket, azért már most is nagyon sokat mozgunk és jön velünk mindenhova természetesen, imádják mindenhol, csodálják. Tényleg egy cukorfalat a bébink! Szerencsére túl vagyunk már azon az időszakon, hogy nagyon nehezek lennének az éjszakák, tudunk most már mi is mellette pihenni. Nagyon jól vagyunk és ő is nagyon jól van.

– Mennyire van hatással a zenei életetekre a kicsi?

– Természetesen, mint minden családban az újszülött megváltoztatja az életet teljesen, most minden a pici baba körül forog. Minden, ami fontos, minden, ami előtte fontos volt, most az háttérbe szorul, mert a szerelmünk gyümölcse a legfontosabb nekünk. De persze attól függetlenül a munkánkat folytatni kell, nem tudjuk azt mondani, hogy nem csináljuk, akkor nem mi lennénk. Írjuk a dalokat, folytatjuk a Jampi Randevút már a hatodik évaddal, és természetesen elkezdtünk koncertezni is.

– Milyen dallal kerültetek fel a mostani CD-re?

– A mostani CD-re egy nagyon különleges szólódalommal kerültünk fel, amit nagyon nagy szívvel írtam a kőkemény pandémia, karantén idején. Összefoglal egy életutat is, egészen visszaemlékszem a gyermekkoromra, az édesanyámra, édesapámra, barátokra, a családra és gyakorlatilag minden ilyen jó dologra. Pontosan azért kezdődik így a dalszöveg: „emlékszem én, mikor gyermek voltam rég, elhittem még akkor minden szép regényt”, mert mindenki, aki visszaemlékszik, akkor egyszerűen annyira rózsaszínben láttuk a világot, és most, ha így visszagondolok rá, azt kell mondjam, hogy igenis szép gyermekkorunk volt és nagyon szépen köszönjük azokat az élményeket, világot, amit akkor nekünk megteremtettek. A refrén pedig a szerelmemnek szól egyértelműen: „annyi gyönyörű lány van, mint csillag az égen, de csak egy szeressen…”.