Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Peller Anna és Peller Mariann: Mi egymás nagy elfogadói vagyunk! - Sztárlimonádé

Peller Anna és Peller Mariann: Mi egymás nagy elfogadói vagyunk!

Peller Mariann és Peller Anna

Az optimista természetükről is közismert és az RTL Klub Reggeli című műsorában együtt is, külön is gyakorta látható Peller lányok nemcsak élethivatásukat találták meg mostanra, de a párjaikat is. Már mindketten régóta feleségek és édesanyák. A Budapesti Operettszínház sztárja, Anna tizedik éve él boldog házasságban férjével, Lukács Mikivel, kislányuk, Annabella öt éves. Húga, Mariann – aki nyolc éve talált rá élete szerelmére, Juni Györgyre – az ötéves Kornél és a lassan hároméves Szilveszter édesanyja, a Life tv-n látható Utazás a lelked körül című műsor házigazdája. Kiskorukban a Peller testvérek dundik voltak, szemüvegesek, a gimiben sokat csúfolták is őket. Sosem akarták rávenni a másikat a drasztikus változtatásra, ám ha valamelyikük elkezdett fogyózni, sportolni, az motiválta a másikat is.

„Nálunk nincs kényszer!”

-Mi egymás nagy elfogadói vagyunk! – árulta el Anna. – Sokáig ettük együtt a zsíros kenyereket, a kolbászos szendvicseket esténként otthon, a tévé előtt, aztán egyik nap elkezdtünk kocogni. Amikor a felnőttkorral nekem jött a színház, Mariannak meg a tévézés, már hivatalból is vigyázni kellett a külsőnkre. A diéta meg a sport kombója megszokott része lett az életünknek, ám komolyan csak nemrég szembesültünk a fontosságukkal.

– Én mindkét terhességem alatt harminc-harminc kilót híztam, ezektől sikerült megszabadulnom – folytatta Mariann. – Három éve kezdtem tudatosan élni, a lelki és a szellemi fejlődést is komolyan előtérbe helyezve. Úgy éreztem, nem szeretnék többé állati eredetű élelmiszert enni, elhagytam hát a húst, vegetarius lettem. A férjemnek és a fiaimnak persze olyanokat főzök, amit szeretnének, nálunk nincs kényszer! Rólam viszont nemcsak eltűnt a túlsúly, de jobb a közérzetem, és még a megérzéseim is felerősödtek: próbálja ki, akinek van rá hajlandósága!

A teljes cikk az októberi lapszámunkban olvasható!