Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Pintácsi Viki: A kisfiam előbb énekelt, mint beszélt!

Pintácsi Vikiéknél már gyerekkorában hangos volt a zenétől a ház, hiszen testvérével, Szandival mindketten énekesnők lettek. A tradíció azonban folytatódott, hiszen az ő gyermekei is roppant muzikálisak. Viki most a Sztár Limonádénak mesélt büszkén családjáról.

„Gyermekeim kiskoruk óta zenélnek, pontosabban a most 19 éves fiam, és a 14 éves kislányom – kezdte lapunknak a gyönyörű énekesnő. – A kisfiam előbb énekelt, mint beszélt, és már alsó tagozatban zongorázni tanult, később dobolt, majd a basszusgitár lett a fő hangszere, ezen a hangszeren végezte tanulmányait idén a Bartók Jazz Konziban. De jól játszik gitáron is, hangszerel, zenét szerez, angol szövegeket ír. Pár hete debütált első albumával a megosztókon Aminon néven” – sorolta a büszke anyuka, akinek a többi gyermeke is kötődik a muzsikához valamilyen formában.

„Kislányom, Zolna még csak egy Billie Eilish coverrel mutatkozott be eddig a nagyközönség előtt Youtube-on, mint énekes, de ő is jól boldogul gitáron, zongorán, s ha úgy adódik, fuvolán is, mert ovis korától kezdett a furulyával. Nagylányom, Anka 22 éves, jelenleg Máltán él, s bár ő is nagyon jól énekel és a gitáron sem ügyetlen, nem szeret szerepelni, ezért jelenleg civil munkája van, de sminkesként és fotósként is bontogatja szárnyait a csodás szigeten” – mesélt családjáról a Sztár Limonádénak Viki.

„Anyatejjel szívták magunkba a muzikalitást”

Az énekesnőnek mindez nem szokatlan, hiszen testvérével, Szandival ők is mindketten énekesnők lettek. Arra a kérdésre, hogy neki köszönhető-e az indíttatásuk, így válaszolt:

„Nyilván mivel úgy nőttek fel a gyermekeim, hogy folyamatosan színpadon láttak és a zene a mindennapjaink része volt, így szinte anyatejjel szívták magunkba a muzikalitást. Ettől függetlenül azt gondolom, erős a belső indíttatásuk is, különösen Viktor esetében. 7-8 évesen már bármire énekeltek maguktól szólamot és a színpadra lépés sem jelentett számukra gondot. Viktorról van videó felvétel, ahol 2 évesen játék gitárral és mikrofon állvány mögött „előadja” a Szerelemről szó sem volt című dalt. Zolna versenytánccal és furulyával kezdett, később mindenki rendszeresen produkálta magát otthon” – nevetett Viki.

S hogy mint szülő, örülne-e neki, ha gyermekei is megtalálnák a helyüket a zenei világban?

„Én az a típusú édesanya vagyok, aki hagyja a gyermekeit, hogy megtalálják a maguk útját. A felelősségem, hogy mindent megmutassak nekik a világból, hogy tudjanak jól választani. Természetesen örülnék, de elsősorban azért, mert tudom, hogy a tehetségük alapján ott a helyük a palettán” – mondta.

Több lábon áll

Viki egyébként gőzerővel dolgozik saját produkcióján is.

„Nemrégiben debütált első közös rockabilly produkcióm, a Tom White and the Mad Circus zenekarral, az Őrülten őrült nyár című dal klipje, és volt egy szuper közös stream koncertünk is. Fotósként is aktív vagyok és pár éve újrakezdtem az éneket tanítani is, ami szintén nagy szerelmem, hihetetlen szenvedéllyel igyekszem átadni a tudásomat és a tapasztalatomat a jövő énekeseinek” – árulta el, és azt is elmesélte, milyen tervekkel vágott neki a jövőnek.

„Nemsokára beindul a nyár és remélhetőleg minden hétvégém foglalt lesz vagy fellépésekkel, vagy esküvő fotózással. Gyermekműsorral és rockabilly-vel járom az országot, illetve nagyon szeretem a másik hivatásomat, a fotózást is. Azt hiszem, lassan kezd izzani a levegő körülöttem!” – fejezte be Pintácsi Viki.