Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Rubint Réka: Létezik szerelem 18 év után is! - Sztárlimonádé

Rubint Réka: Létezik szerelem 18 év után is!

Rubint Réka és Schobert Norbert

Éppen Valentin napon beszélgettünk Rubint Rékával arról, mit jelent számára a szerelmesek napja és férje, Schobert Norbi, akiről minden túlzás nélkül állítható: a mindent jelenti a fitneszlady számára.  
– Norbi az igazi társam az életben, nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megtaláltam őt, nélküle nem lennék egész ember. Nem csak a boldogságban van mellettem, a nehéz időszakokban is fogja a kezem, ennél többet nem is kívánhatnék az élettől. Illetve annyit, hogy remélhetőleg a gyerekeink is megtalálják majd a megfelelő társat – kezdte a háromgyermekes édesanya a Sztár Limonádénak. Norbi igyekszik Réka minden napját széppé tenni, Valentin napon pedig extra figyelmesség jár szerelmének.
– Meglepetéssel készül nekem, egyelőre csak annyit sikerült kihúznom belőle, hogy Széll Tamáshoz visz el vacsorázni. Jólesik a figyelmessége, különösen ma, de nálunk szinte minden nap Valentin nap van. Nem kapok mindig hatalmas rózsacsokrot, de tegnapelőtt is hozott nekem egy cserepes virágot. Hatalmas figyelmesség tőle, hogy amikor tudja, hogy hosszú napom van, úgy vár haza, hogy elkészíti a családnak a vacsorát vagy átnézi a leckét a gyerekekkel és még sorolhatnám.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!