Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sokan meglepődnek, hogy négy gyermeke van Rickynek

Haddad Henrik, azaz Ricky, az egykori fiúcsapat, a Picasso Branch énekese volt a 90’s évek végén. Az azóta eltelt időben sem tétlenkedett, beindította szólókarrierjét, született négy gyermeke és aktívan sportol, a Médiaválogatott futballistája.

– Hogy kerültél be a Médiaválogatottba? Mióta vagy a csapat tagja?
– Ha jól emlékszem, akkor 2004 nyarán kaptam meghívást Földesi Janitól, a Médiaválogatott vezetőjétől egy focimeccsre. Az Árkád tetején volt egy play station-os foci aktivitás. Még Hajdú B. Pisti volt a kommentátor, Ganxsta Zolee is ott volt. Akkor ismerkedtünk meg Janival, és azóta lényegében töretlenül, majdnem minden eseményen ott vagyok, mert nagyon jó barátok lettünk. Ez szinte mindenkire igaz. Azon túl, hogy együtt focizunk és a rendezvények alkalmával fellépünk, ezen túl nagyon jó baráti viszony épült ki mindenki között.
– Fociztál korábban, vagy sportoltál valamit?
– Sportolni sportoltam. A foci – azt gondolom, – hogy általában a fiúk életében egy kötelező elem. Én kézilabdáztam egy ideig, judoztam, meg van egy táncos múltam. A tánc volt az, ami leghosszabb ideig tartott. Egyébként a kézilabda edzéseken, és a judo edzéseken is fociztunk. Nagyon jó mozgás, nagyon jó csapatépítő tevékenység. A Médiaválogatottal is hetente egyszer eljárunk edzésre, ott igazából óriási hahotázás, sztorizás, élménybeszámolók vannak. Sokkal inkább a közösségi élmény számomra az, ami nagyon sokat számít.

– Hogyan indultál el az énekesi pályán?
– Egész kisgyerekkoromban már éreztem, amikor különböző zenéket hallgattam, hogy az sok mindenre vigasz, és egy nagyon jó kifejezőeszköz. Később már nem csak hallgattam a zenét, hanem énekelgettem is. Énekesként azt élveztem a legjobban, hogy különböző dalokkal felöltözhetek, és előadhatom azt, amit adott esetben egy zseniális zeneszerző megkomponált, megírt. Így lettem végül is énekes. Dalt sosem írtam, csak előadó vagyok, szöveget szoktam írni.
– Négy gyermeked van. Mekkorák most?
– Általában meglepetést szoktam okozni a gyerekekkel. Első körben meglepődnek azon, hogy egyáltalán van gyerekem, és mikor kiderül, hogy ráadásul négy is, ezzel végképp sokkolni szoktam az embereket. A legkisebb lányom, Kármen 3 éves, Ármin fiam 5 éves, Ramon fiam 9, és Solange lányom 12.
– Akkor annyira még nem követik a nyomdokaidat. Vagy látsz ilyen jeleket?
– Igen. A nagylányom Solange inkább a táncos vonalat viszi. Fantasztikus koordinációja van, és nagyon látszik, hogy kiteljesedik a táncban, a mozgásban. Mellette zongorázni tanul, Ramon fiam pedig gitározni. Eszeveszett tehetsége van a zenéhez. Kristálytisztán énekel, de ő abban a helyzetben van jelen pillanatban, hogy mivel annyira tehetséges, ehhez párosul egy adag lustaság, mert ő annyira jó, hogy nem kell gyakorolnia. De azért én próbálom neki átadni azt a fajta tapasztalatot, amin én is keresztülmentem. Azzal, hogy az embernek van egy adottsága, nem tett még semmit. A sikerhez az adottság az csak az egyik, és nem a legnagyobb összetevő. A szorgalom az, amiből a legtöbb kell.– Nemrégiben műsorvezetői éned is kibontakozhatott, hiszen te vezeted a Hétfőn 7fő című műsort az Off Kultúr Tv-n. Miről szól ez a produkció és hogy érzed magad ebben a feladatkörben?
– Derült égből villámcsapás, egyszer csak ott találtam magam a túloldalon. Korábban is vezettem műsorokat, de csak alkalomszerűen, inkább, mint interjúalany vettem rész ezekben a műsorokban, de valahogy most intenzíven jelen van az életemben a műsorkészítés, hiszen a Hétfőn 7fő mellett (ahol fantasztikus emberekkel beszélgethetek), egy rádióműsort is csinálunk. A Médiaválogatott Sztártitkokat, ahol ismert emberek elárulnak olyan titkokat, amikről még soha nem beszéltek nyilvánosság előtt. A Hétfőn 7fő egy rendkívül látványos, színes, izgalmas, szórakoztató YouTube-os tartalom, míg a Sztártitkok az ország több rádiójának műsorán hallható nagy sikerrel, lubickolom, imádom!