Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sztojka Tibi: A gyerekkori szerelmem a feleségem

A népszerű énekesnek nemrég jelent meg legújabb dala Utolért engem is a szerelem címmel, melynek kapcsán őszintén mesélt saját szerelmi életéről. Tibi szinte gyerek volt még, amikor megismerkedett Zsanettel, akivel immáron 23 éve élnek boldogan és nevelik három gyönyörű gyermeküket.

 

– Nemrég jelent meg a legújabb dalod, ami a szerelemről szól. Téged mikor ért utol ez az érzés?

– Alapvetően ritkán beszélek a magánéletemről, de szerintem az új slágerem miatt megkerülhetetlen ez a téma, és tisztában vagyok azzal is, hogy akik követik a zenei pályafutásomat, azok azért picit kíváncsiak erre is, amivel szerintem nincs baj, ha az bizonyos mértékkel történik. Néhány hete jelent meg a legújabb dalunk és a hozzá tartozó videoklipünk, Utolért engem is a szerelem címmel, amit Gyulán forgattunk le. Bevallom őszintén, én nagyon szerencsésnek érezhetem magam, hiszen engem hamar utolért a szerelem. Az első gyerekkori szerelmem lett a feleségem. 13-14 évesen ismerkedtünk meg Zsanettel és a mai napig együtt vagyunk, ami azt jelenti, hogy 23 éve.

– Mit gondolsz, mi a kapcsolatotok titka?

– Titok? Azt gondolom nincs titok, csupán tényleg szeretjük egymást. Kitartunk egymás mellett jóban és rosszban, bár azt gondolom, erről a feleségem részletesebben tudna beszélni!

– Ennyi idő alatt gondolom köztetek is voltak nehezebb időszakok.

– Persze, de mindent megoldottunk és megoldunk. Az én véleményem az, hogy ezek a dolgok a házassággal járó próbatételek. Ha ezeken sikerül túljutni, akkor tényleg nagyon erős érzelem és kötődés van két ember között – ez ránk is igaz.

– Elég hamar családot alapítottak Zsanettel.

– 20 éves voltam, amikor Amanda megszületett. Nagyon fiatal, még fősulira jártunk a feleségemmel. Nem mondom, hogy könnyű volt, sőt inkább azt, hogy nehéz, viszont most már úgy érzem, nagyon sok előnnyel járt, hogy fiatalon lettünk szülők. Sok dologban jobban megértjük és átlátjuk a gyerekek, fiatalok gondolkodását, illetve viselkedését. Azóta már három gyermekünk van, Amanda, Alica és Denisz. Szülőnek lenni egyébként kortól függetlenül azt gondolom, hogy csodálatos dolog, de egyben óriási felelősség is.