Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Torják István: Meg akartam kímélni a fiamat ettől a pályától

Az énekes 8 éves kisfia édesapja nyomdokaiba lépett. Torják István bármennyire is próbálta ettől a szakmától óvni Stephant, gyermeke tehetsége utat tört, már ki is adták az első feldolgozását és készülnek a saját dalai.

 

Torják István kisfia szinte beleszületett a zenébe, és hamar kiderült, otthonosan érzi magát ebben a világban.
„A zenével nőtt fel. Édesanyjával rendszeresen elkísértek engem fellépni, és már kisbabaként is mutogatott a színpadra. Amint pedig elkezdett járni, feljött mellém a koncert közben. Otthon is rengeteget zenéltünk, és minőségi dalokat hallgattam, ő pedig nagyon fogékony volt rá. Hamar elkezdett énekelni, és észrevettem, hogy van hozzá érzéke” – meséli a büszke édesapa, aki kezdetben nem akarta, hogy fia kövesse őt a pályán.
„Annak örültem, hogy érdeklődik a szakam iránt. Azt szerettem volna, ha csak hobbiként kezd el zenélni, mert meg akartam kímélni ettől a pályától. Láttam ennek a szakmának minden oldalát. Bár sok jó van benne, több az árnyoldala. Az édesanyja viszont meggyőzött arról, hogy hagyni kell kibontakozni a tehetségét. Én pedig megfogadtam, hogy biztos hátországként fogom őt védeni és segíteni a rossztól a kapcsolataim és a tapasztalataim által.”

Már el is kezdte építeni gyermeke karrierjét
„Nagyon szereti Horváth Tamás Meggyfa című számát, amit az egyik hangmérnök barátommal átdolgoztunk Stephan számára. A fellépéseimen pedig mindig előadja, és hatalmas sikert arat vele. Az egyik tévéfelvételen is felénekelte, és a kiadó ott mondta, hogy tegyük fel a most megjelenő Aranylemezre a dalt. Nagyon büszke vagyok rá, mert ez az első hivatalos megjelenése. A saját dalai is készülnek már, Szűcs Balázs és Bakoss László segítségével pedig a Trimedio kiadásában hamarosan megjelenik az első saját lemeze is.”