Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Törökországban nyaralt Torják István és családja - Sztárlimonádé

Törökországban nyaralt Torják István és családja

Ahogy a legtöbb zenész vendéglátó, Torják István is nehéz másfél évet tudhat a háta mögött. Az énekes hosszú ideig nem találkozhatott a közönségével, de még étterme is a csőd szélére került. A család együttes erővel képes volt megmenteni a vállalkozást, a kemény munkával, aggódással és bizonytalansággal teli hónapokat egy külföldi utazással pihenték ki.

 

Törökországban nyaralt a Hidvégi Band frontembere, Torják István.

“Sid nagyon szép hely, jól éreztük magunkat a családdal. Jólesett egy kis pihenés, nehéz időszak van mögöttünk. Azt tervezzük, hogy augusztusban még elutazunk egy hétre Spanyolországba. Reméljük, még összejön, bár Törökországban is aggasztó volt a helyzet” – számolt be lapunknak a zenész.

“Azt vettük észre az 5. napon, hogy egyre több ember érkezik a szállodába, annyi vendég volt, hogy már nem éreztük komfortosan magunkat. Az ebédet és a vacsorát is inkább a szobában ettük meg, hogy kerüljük a tömeget. Félek, hogy ha ez így folytatódik, akkor újra bezár minden” – nyilatkozta Torják István.

Próbálják visszatermelni az étterem veszteségét

Érthető a félelme, bár több lábon áll az énekes, egyik vállalkozása a csőd szélére került. Éttermi vendéglőjét, ami szívügye, hónapokig zárva volt, éppen hogy csak életben tudták tartani.

“Hál’ Istennek most már beindult a vendéglő, vannak születésnapok, esküvők, eljegyzések és lánybúcsúk. A feleségemé az érdem, ő vezeti, én csak segítek benne. Örülünk, hogy kezd visszaállni a régi rend, remélem így is marad, mert még egy bukást nem bírnánk ki. De nem panaszkodom, károgó varjú sem szeretnék lenni, azon dolgozunk, hogy visszatermeljük, amit elvesztettünk” – tette hozzá.

A bulik is beindultak

A közönség is újra találkozhat Torják Istvánnal, aki zenekarával új dalokkal is készül a rajongóknak.

“Elindultak a fellépések, tiszta őrültek háza van. Egyfolytában csörög a telefon és hívnak mindenhova. Már rengeteg helyen felléptünk és mindenhol óriási volt a siker, nagyon örült a közönség. Közben készül a 8. nagylemez, de egyelőre csak takaréklángon. Kevesebb feldolgozást és több saját dalt tervezünk, amik most készülnek” – számolt be a jó hírről a Hidvégi Band énekese.