Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Törökországban nyaralt Torják István és családja

Ahogy a legtöbb zenész vendéglátó, Torják István is nehéz másfél évet tudhat a háta mögött. Az énekes hosszú ideig nem találkozhatott a közönségével, de még étterme is a csőd szélére került. A család együttes erővel képes volt megmenteni a vállalkozást, a kemény munkával, aggódással és bizonytalansággal teli hónapokat egy külföldi utazással pihenték ki.

 

Törökországban nyaralt a Hidvégi Band frontembere, Torják István.

„Sid nagyon szép hely, jól éreztük magunkat a családdal. Jólesett egy kis pihenés, nehéz időszak van mögöttünk. Azt tervezzük, hogy augusztusban még elutazunk egy hétre Spanyolországba. Reméljük, még összejön, bár Törökországban is aggasztó volt a helyzet” – számolt be lapunknak a zenész.

„Azt vettük észre az 5. napon, hogy egyre több ember érkezik a szállodába, annyi vendég volt, hogy már nem éreztük komfortosan magunkat. Az ebédet és a vacsorát is inkább a szobában ettük meg, hogy kerüljük a tömeget. Félek, hogy ha ez így folytatódik, akkor újra bezár minden” – nyilatkozta Torják István.

Próbálják visszatermelni az étterem veszteségét

Érthető a félelme, bár több lábon áll az énekes, egyik vállalkozása a csőd szélére került. Éttermi vendéglőjét, ami szívügye, hónapokig zárva volt, éppen hogy csak életben tudták tartani.

„Hál’ Istennek most már beindult a vendéglő, vannak születésnapok, esküvők, eljegyzések és lánybúcsúk. A feleségemé az érdem, ő vezeti, én csak segítek benne. Örülünk, hogy kezd visszaállni a régi rend, remélem így is marad, mert még egy bukást nem bírnánk ki. De nem panaszkodom, károgó varjú sem szeretnék lenni, azon dolgozunk, hogy visszatermeljük, amit elvesztettünk” – tette hozzá.

A bulik is beindultak

A közönség is újra találkozhat Torják Istvánnal, aki zenekarával új dalokkal is készül a rajongóknak.

„Elindultak a fellépések, tiszta őrültek háza van. Egyfolytában csörög a telefon és hívnak mindenhova. Már rengeteg helyen felléptünk és mindenhol óriási volt a siker, nagyon örült a közönség. Közben készül a 8. nagylemez, de egyelőre csak takaréklángon. Kevesebb feldolgozást és több saját dalt tervezünk, amik most készülnek” – számolt be a jó hírről a Hidvégi Band énekese.